2777
2789

پیامبر اکرم میفرمایند

اگر کسی قرآن را یک دور کامل بخواند چنین شخصی در نزد خدا یک دعای مستجاب خواهد داشت

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

لطفاً واسم صلوات بفرستید دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️🌹🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟؟؟ امیدوارم ،🥺بخدا از فردا میخونم‌..ای خدااااااا خودت کمکم کن

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

واقعا؟؟؟؟کسی هم امتحان کرده؟

اینم نشونه در نظر بگیر 😁

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خیلی دوستتون دارم 

اگه واقعا سرت شلوغه و وقت نداری فقط ۱۰ دقیقه هرروز قرآن بخون ببین وقتی تموم شد چی میشه تو زندگیت 

دوستان توجه داشته باشید فقط این کافی نیست و دلتون رو پاک کنین و فقط به خدا فکر کنین  نه به ارزوتون 

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

حیف بلد نیستم بخونم💔💔

چرا نمیری یاد بگیری 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اینم نشونه در نظر بگیر 😁

اینو که گفتی یاد کتاب کیمیاگر افتادم

اگه نخوندی برات پادکستش رو با صدای مخملی محسن نامجو بفرستم

شاید همین کتابم برای تو نشونه باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***