2777
2789
عنوان

🔞تو مترو احساس میکنم دل پسره رو شکوندم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم بخشیده بشمدل شکستن تاوان داره😥

وای خدا باورم نمیشه ی ادم به خوش قلبی تو هنوز وجود داره🥹منم عین توام همیشه دل خودم میشکنه

مطمعن باش بخشیده اصلا نگران نباش بابا

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

دلم گرفت گناه داشته 

خوب کردی اسی جبران کردی به این فک کن بعد مدت ها داشته بک پفکی می‌خورده 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچست زود فراموش میکنه همینکه از دلش دراوردی کافیه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بچه کار بودشادامس میفروختبخدا خیلی صدای بدی میداد پفک خوردنش خیلیییی بلند پخش میشدمنم سعی کردم جبران ...

بنظرم بهتر بود بهش اینجوری و با صدای آروم میگفتی اینجور خوردن با صدا تو یه مکان عمومی درست نيست پسرم

نمیدونم گلم ولی اگه گفته بخشیدم که دیگه قضیه رو برا خودت بزرگ نکن 

حالا هم اگه دیدیش سعی چیزی ازش بخری تا پول بدی بهش خب 

اون بچه رو عادت نده باج بگیره

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

اره عزیزم همینکه معذرت خواستی و براش خورهکی کردی اوکیه دیگه

تازه ی تذکر معمولی و اروم دادی کتکش ک نزدی

اینقد شخت نگیر

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡