2777
2789

علامت رو گذاشتم بیاین خیلی ذهنم درگیره ببخشید لطفااا 

اقااا بخدا من دلم نمیاد نمیاد که نمیاد کسیو از خودم ناراحت کنم 

همیشه حتی کسی بدی کنه بهم حلالش میکنم براش دعا میکنم میگم من کی باشم بنده خدا بخاطر من عذاب بکشه اگ نبخشمش

خلاصهههه امروز ی کار اشتباه کردم 

تو مترو بودیم یه پسر بچه حدودا ۱۲ ساله داشت پفک هندی میخورد خررررچ خرررررچ صدا بلند میداد خیلییی بلندا طوری که همه برمیگشتن نگاش میکردن رو مخ بود صداش منم اروم طور گفتم درست بخور خب یهو برگشت گفت چی با منی؟ گفتم اره دیگه؟یواش بخور یهو پفکی ک دستش بود رو گذاشت رو ظرفی ک دستش بود حالت بغض داشت برگشت یه گوشه دیگه نخورد هی سرش پایین بود

جیگرم سوخت😭

رفتم معذرت خواهی کردم ازش خیلیی چندین بار گفتم حلال کن ببخش منو گفت باشه پول نقد فقط ۱۰ تومن باهام بود دادم بهش یه ابمیوه بزرگ هم براش خریدم حیف دستگاه کارتخوان نداشت حداقل ۵۰ تومن میزدم براش

اینا گفتن نداره ک جار بزنم چی خریدم چی نخریدم فقط برای این گفتم نظرتون رو بپرسم با این کارا بخشیده میشم یا نه

بهش گفتم شب دیگه اگ دیدمت یچی برات میارم

یه غذایی چیزی ببرم براش 

بنظرتون من بخشیده میشم؟😭

اخی دلم برای پسره سوخت 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم کارت بد نبوده جبرانم کردی 

ولی گل پسر روحیش حساس بوده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

آخی چقدرحساس ودل کوچولویی اشکال نداره مگه قتل کردی که بخشیده نشی همون معذرت خواهی کافی بود نه ممکنه مامانش ناراحت بشه خوراکی دیگه نخرممکنه دعواش کنه که ازغریبه خوراکی گرفته

مامان و بابایی کسی نبود پیش بچه ؟؟

بچه کار بودش

ادامس میفروخت

بخدا خیلی صدای بدی میداد پفک خوردنش خیلیییی بلند پخش میشد

منم سعی کردم جبران کنم کار منم بد بوده

ی سبد دستش بود ادامس میفروخت اره ینی 😥

وایی منم جیگرم سوخت 

فقط اونجا ک مظلوم پفکا رو گزاشته تو سبد🥹ولی کاش همه مثل تو انسانیت داشتن

بعضیا اذیتشون میکنن میخندن

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏