2777
2789

شما فک کنید انتقام بابت بلاهایی که اون خانم سر دوستم در آورده میخاد تلافی کنه خیانت مکرر به شوهرش بگه لطف کنید خ‌واسش میکنم راهنمایی کنید راه حل بزارید جلوی پا شوهر میره سر کار شهرستان یه چند روزی نیست به مرد خیانت میکنه   این میخاد بگه به همسرش پس لطفا راه حل بزارید شوهر حواسش بیشتر جمع کنه لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا وارد این بازی خطرناک نشید

اگه بلایی سر زنش بیاره پای شما هم گیره و مطمین باش پلیس پیداتون میکنه

درضمن ممکنه خود مرد پیگیر بشه که شماها کی هستید و چرا همچین اطلاعاتی رو بهش دادین

اصلا و اصلا این کارو نکنید خطرناکه 

زنی ک خیانت میکنه شوهر خرشه بفهمه هیچی ب هیچی فقط خود رفیقت پاره میشه با عرض پوزش

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اصلا وارد این بازی خطرناک نشیداگه بلایی سر زنش بیاره پای شما هم گیره و مطمین باش پلیس پیداتون میکنهد ...

یعنی کار خطر ناکیه این خیلی کینه ایش کرده دوستمو چه کار کنم