2777
2789

ب زور رو شونه های خودم حملشون میکنم و ادامه میدم 🙂💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب زور رو شونه های خودم حملشون میکنم و ادامه میدم 🙂💔

دقیقا مگه جز این چه میشه کرد؟

باید ادامه داد و زندگی خوبی ساخت❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
دقیقا مگه جز این چه میشه کرد؟باید ادامه داد و زندگی خوبی ساخت❤️

دقیقا 

بقول مامانم خدا دو تا شب و پشت هم نمیندازه ک بلاخره خوشی میاد سراغمون😅❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

دقیقا بقول مامانم خدا دو تا شب و پشت هم نمیندازه ک بلاخره خوشی میاد سراغمون😅❤️

حالا این خوشیه ممکنه فردا باشه ممکنه ده ساله دیگه 😁

ما صبرمون زیاده😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
درد من داغ خواهر جوونم.هیچ درمانی نداره.الان کلی بلند بلند گریه زاری کردم

بیمار هستن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کارکار میکنمکار نکنم فکر و خیال دیوونم می‌کنهکار برای من بهترین درمانه

افرین بیکاری ادمو دیوونه میکنه

انقدری بیکار بودن اسیب زننده ست هیچی دیگه اینطوری نیس

حالا این خوشیه ممکنه فردا باشه ممکنه ده ساله دیگه 😁ما صبرمون زیاده😂

دقیقاااا ایشالله ب حق این شب عزیز ب زودی باشه 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقاااا ایشالله ب حق این شب عزیز ب زودی باشه 🥲

امیدوارم برای هممون خوشی و جیب پر پول باشه و سلامتی😘❤️