2777
2789
عنوان

بیاینن خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 53 پست

ﺣﺎﻻﺗﻮاﺯﻳﻜﻲ ﺧﻮﺷﺖ ﻣﻴﻴﺎﺩ ﻭﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺷﻮﻫﺮﺕ اﺯﻳﻜﻲ

ﺑﻌﺪﻛﻪ ﻣﺜﻼ اﻭﻧﻲ ﻛﻪ ﺗﻮاﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﺮﺩﻱ ﺑﺨﺮﻳﻦ ﻣﻴﮕﻦ ﭘﺲ ﭼﺮاﻣﺎﺭﻭﺁﻭﺭﺩﻱ

اﮔﻪ اﻭﻧﺎاﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﻨﻦ ﺗﻮﺑﻴﺸﺘﺮاﺯﻫﻤﻪ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻣﻴﺸﻲ.

ﻭاﺯﻳﻪ ﺟﺎﻱ ﻛﻮﭼﻴﻚ ﻳﻪ ﺩﻋﻮاﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﻭﺣﺴﺎﺑﻲ ﭘﻴﺶ ﻣﻴﺎﺩ.ﭘﺲ ﺩﻭﻧﻔﺮﻱ ﺑﺮﻳﻦ ﺑﻲ ﺩﺭﺩﺳﺮ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
نمیدونم واقعا حوصله حرفو حدیثای بعدشونو ندارم عجیب اهل پشت سر قر زدنن

کسی که بخواد غر بزنه همیشه غر میزنه بهتره کار خودتو کنی و از الان ششوهرتو حساس نکنیتا همیشه حواسش به خانواده خودش بیشتر باشه،با این کارت اون فکر میکنن خانوادش برای اینکه ناراحت نشن همیشه و همه جاباید حضور داشته بان،ولی خانواده تو مهم نیستن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اممم اینم ایده خوبیع بنظرم میشه این کارم کرد  البته اوناهم فهمیدن ک من از دست کارای عقدشون خیل ...

بنظرم با این ایده با یه تیر دو نشون میزنی شیش هفت تا کارت خوشگل میخری میبری خونه بعد از اونا میخوای نظر بدن از بین اون شیش هفت تا بگن کدوم قشنگ تره که برین بخرین.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
ﺣﺎﻻﺗﻮاﺯﻳﻜﻲ ﺧﻮﺷﺖ ﻣﻴﻴﺎﺩ ﻭﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺷﻮﻫﺮﺕ اﺯﻳﻜﻲ ﺑﻌﺪﻛﻪ ﻣﺜﻼ اﻭﻧﻲ ﻛﻪ ﺗﻮاﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﺮﺩﻱ ﺑﺨﺮﻳﻦ ﻣﻴﮕﻦ ﭘﺲ ﭼﺮاﻣﺎﺭﻭﺁﻭﺭ ...

اره واسه عقدم همینطور بود و دعوای خیلی بدی شد

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
کسی که بخواد غر بزنه همیشه غر میزنه بهتره کار خودتو کنی و از الان ششوهرتو حساس نکنیتا همیشه حواسش به ...

خب میتونم بگم ک باید مادرمم باشه

اره منم میگم ک بهشون نگم ادمایی هستن ک حرف میارن و میبرن و بعدها پشت سر من پیش همسرم همش گله میکنن ا ...

پس با این تفاسیر بهتره بگی اگر اومدن که اومدن اگر نیومدن هم شما پیش همسرت سرافرازی و بعدها اگر حرفی بشه ایشون میدونه حقیقت مطلب چجوریه

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
خب میتونم بگم ک باید مادرمم باشه

میگم که یا اگه بهشون میگی به ینفرشون بگو مادرتم بگو ،ولی باز بنظرم به هیچ کس نگی بهتره ،چون میبریشون و به نظرشون اهمیت ندی ناراحت میشن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
پس با این تفاسیر بهتره بگی اگر اومدن که اومدن اگر نیومدن هم شما پیش همسرت سرافرازی و بعدها اگر حرفی ...

اره عزیزم منم همینو میگم چون خانوادش خیلی اهل اینجور کاران

ﻣﻨﻢ ﺗﻮﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻳﻬﻮﻳﻲ ﺭﻓﺘﻴﻢ ﺟﻠﻮﻣﻐﺎﺯﻩ ﻟﻮاﺯﻡ ﺧﺎﻧﮕﻲ ﻭﻫﻤﺴﺮﻡ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺧﺮﻳﺪ.ﺑﻌﺪﻛﻪ ﺭﻓﺘﻴﻢ ﺧﻮﻧﺸﻮﻥ اﻳﻨﻘﺪﺭﺑﻤﻦ ﺣﺮﻑ ﮔﻔﺘﻦ...

ﻣﻨﻢ ﺷﺐ ﺑﺎﺑﻐﺾ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺷﻜﺎﻳﺖ ﻛﺮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ اﺯاﻳﻦ ﺑﻪ ﺑﻌﺪاﺯﺷﻮﻥ اﺟﺎﺯﻩ ﺑﮕﻴﺮﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭ.ﺑﻌﺪا ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ ﺩﻋﻮاﻛﺮﺩﻩ.ﻭﻟﻲ ﺑﻌﺪﺵ ﻭاﺳﻪ ﻛﺎﺭﺕ,ﺳﺮﻭﻳﺲ ﻃﻼ ﺑﺎﻫﻢ ﺭﻓﺘﻴﻢ.ﻣﻨﻢ ﻛﻠﻲ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﻮﺩﻡ.ﻭﻟﻲ ﺑﻪ ﺭﻭﻱ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﻴﺎﻭﺭﺩﻡ.ب

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

اﻭﻻﻣﻨﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺷﺘﻢ ﺑﻔﻬﻤﻦ ﭼﻘﺪﺭﺑﻬﺸﻮﻥ اﺣﺘﺮاﻡ ﻣﻴﺰاﺭﻡ ﻭﺗﻮﻫﺮﻛﺎﺭﻱ ﻣﻴﺎﻭﺭﺩﻣﺸﻮﻥ.ﻭﻟﻲ ﺗﺎﺯﻩ اﺯﺧﻮاﺏ ﺑﻴﺪاﺭﺷﺪﻡ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﻴﻔﻬﻤﻢ ﭼﻪ ﺧﺮﻱ ﺑﻮﺩﻡ.

اﺯﻫﻤﻴﻦ اﻭﻝ ﺗﻮﻭﻫﻤﺴﺮﺕ ﺗﻮﻳﻪ ﺗﻴﻢ ﺑﺎﺵ.

ﺑﻌﺪاﺗﺎﺑﻴﺎﻱ ﺑﻔﻬﻤﻮﻧﻲ اﺣﺘﺮاﻡ ﻣﻴﺬاﺷﺘﻲ ﭘﻴﺮﺕ ﻛﺮﺩﻥ

اﻭﻻﻣﻨﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺷﺘﻢ ﺑﻔﻬﻤﻦ ﭼﻘﺪﺭﺑﻬﺸﻮﻥ اﺣﺘﺮاﻡ ﻣﻴﺰاﺭﻡ ﻭﺗﻮﻫﺮﻛﺎﺭﻱ ﻣﻴﺎﻭﺭﺩﻣﺸﻮﻥ.ﻭﻟﻲ ﺗﺎﺯﻩ اﺯﺧﻮاﺏ ﺑﻴﺪاﺭﺷﺪﻡ ﺗﺎﺯﻩ ﻣ ...

اره خب اینم هست ولی خوبیش اینه ک همسرم میفهمه ک من احترام میزارم و تقصیراوناس

ﻣﻨﻢ ﺗﻮﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻳﻬﻮﻳﻲ ﺭﻓﺘﻴﻢ ﺟﻠﻮﻣﻐﺎﺯﻩ ﻟﻮاﺯﻡ ﺧﺎﻧﮕﻲ ﻭﻫﻤﺴﺮﻡ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺧﺮﻳﺪ.ﺑﻌﺪﻛﻪ ﺭﻓﺘﻴﻢ ﺧﻮﻧ ...

من واسه لباس عروس ارایشگاه تالار خواننده فقط هردومون انتخاب کردیم اما خب گفتم بزابرااین مورد بگم بهشون فقط جهت بستن دهنشون