الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما بهشون بگو،اصلا اینقدر مهم نیست که بگیم کسی نظر نده، اگر اومدن هم به نظرشون احترام بزار و چیزی ک ...
اره منم میگم ک بهشون نگم ادمایی هستن ک حرف میارن و میبرن و بعدها پشت سر من پیش همسرم همش گله میکنن اوناهم ممکنه نیان امامن میگم بزنگم ک بهونه ایی دستشون نباشه برا حرف زدن و گله کردن
اممم من ک ادمی نیستم تو رودربایسی گیرکنم فقط میگم اونا حرفو حدیث میارنو میبرن خیلی
میتونی یه کاری بکنی با شوهرت برو چند مدل مختلف از کارت عروسی 5.6.7 تا که خوشت اومد بخرین بعد برید خونه پیش خانواده همسرت بهشون بگین به نظرتون کدوم رو بگیریم.نظرت درباره این ایده چیه؟؟؟
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄