2777
2789
عنوان

بیاینن خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 53 پست
اره خب اینم هست ولی خوبیش اینه ک همسرم میفهمه ک من احترام میزارم و تقصیراوناس

ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭﻩ ﻭاﻳﻨﻢ ﻋﺎﻟﻴﻪ.

ﭼﻮﻥ ﺧﺪاﻳﻴﺶ ﻣﻦ ﺗﺎﺣﺎﻻ اﺯاﺣﺘﺮاﻡ ﻛﻢ ﻧﺪاﺷﺘﻢ ﺑﺮاﺷﻮﻥ. ﻭﻟﻲ ﻭاﻗﻌﺎﮔﺎﻫﻲ اﻳﻨﻘﺪﺭﺑﻲ ﻣﻮﺭﺩﮔﻴﺮﺩاﺩﻥ ﻛﻪ ﻭاﺳﻪ ﻛﺎﺭاﻡ ﭘﺸﻴﻤﻮﻧﻢ.ﻣﻴﮕﻢ ﻛﺎﺵ اﺯاﻭﻝ ﻣﻴﻨﺸﺴﺘﻢ ﺭﻭﺳﺮﺷﻮﻥ.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭﻩ ﻭاﻳﻨﻢ ﻋﺎﻟﻴﻪ. ﭼﻮﻥ ﺧﺪاﻳﻴﺶ ﻣﻦ ﺗﺎﺣﺎﻻ اﺯاﺣﺘﺮاﻡ ﻛﻢ ﻧﺪاﺷﺘﻢ ﺑﺮاﺷﻮﻥ. ﻭﻟﻲ ﻭاﻗﻌﺎﮔﺎﻫﻲ اﻳﻨﻘﺪﺭ ...

اره خب واقعا از حسادتشون ی سری کارا رو میکنن ک اوم میمونه من ک دل خوشی ارشون ندارم 

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه لباس عروس ارایشگاه تالار خواننده فقط هردومون انتخاب کردیم اما خب گفتم بزابرااین مورد بگم بهش ...

ﭼﻴﺰﻱ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺸﻮﺩﺗﺎﭼﻨﺪﻳﻦ ﻗﺮﻥ ﺑﺴﺖ ﺩﻫﻦ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺷﻮﻫﺮﻩ.

ﺧﺎﻧﻮﻣﺎﻻﻳﻚ ﻟﺪﻓﺎ

ﻫﻬﻪ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﭼﻴﺰﻱ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺸﻮﺩﺗﺎﭼﻨﺪﻳﻦ ﻗﺮﻥ ﺑﺴﺖ ﺩﻫﻦ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺷﻮﻫﺮﻩ. ﺧﺎﻧﻮﻣﺎﻻﻳﻚ ﻟﺪﻓﺎ ﻫﻬﻪ

خخخ  دقیقا ینی منو میگی موندم تو کارای مسخره ایی ک میکنن یا تیکه هاشون

ﻭﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺷﻮﻫﺮﺁﺯاﺩﻩ.

ﺗﻴﻜﻪ اﻧﺪاﺧﺘﻦ, ﭘﺮﻛﺮﺩﻥ ﭘﺴﺮﻋﻠﻴﻪ ﻋﺮﻭﺱ ﺑﺎﻟﺤﻨﻲ ﻓﻮﻕ اﻟﻌﺎﺩﻩ ﻣﻆﻠﻮﻡ, ﺣﻖ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺩاﺩﻥ, ﻭﻫﻤﻴﺸﻪ اﻭﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ اﻧﺪ ﻭﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻣﻴﭙﻮﺷﻨﺪ, ﺳﻔﺮﻣﻴﻜﻨﻨﺪ,و...

ﻭﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺷﻮﻫﺮﺁﺯاﺩﻩ. ﺗﻴﻜﻪ اﻧﺪاﺧﺘﻦ, ﭘﺮﻛﺮﺩﻥ ﭘﺴﺮﻋﻠﻴﻪ ﻋﺮﻭﺱ ﺑﺎﻟﺤﻨﻲ ﻓﻮﻕ اﻟﻌﺎﺩﻩ ﻣﻆﻠﻮﻡ, ﺣﻖ ﺑ ...

بنظرت من چطور بزنگم ی جوری تعارف برنم ک نشون بدم فقط تعارفه

ﺯﻧﮕﺒﺰﻥ ﺑﮕﻮﺳﻼﻡ ﻣﺜﻼ ﻣﺎﻣﺎ

ﺧﻮﺑﻲ ﻭﻓﻼاااﻥ...ﺑﻌﺪاﺯاﻳﻨﻮﺭﻭاﻭﻧﻮﺭ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻥ.ﻣﻮﻗﻊ ﺧﺪاﺣﺎﻇﻀﻲ ﻫﻢ ﺑﮕﻮﺭاﺳﺘﻲ ﻣﻴﺮﻳﻢ ﺑﺮااﺗﻨﺨﺎﺏ ﻛﺎﺭﺕ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻧﮕﻔﺘﻢ ﭼﻮﻥ ﻓﻜﻜﺮﺩﻡ ﻛﺎﺭﺗﻮﻥ ﺯﻳﺎﺩﻩ.ﺭاﺳﺘﻲ ﻣﻴﺎﻳﻴﺪ?ﺗﺎاﻭﻧﻢ ﺑﻴﺎﺩﻓﻜﻜﻨﻪ ﺯﻭﺩﻗﻂﻊ ﻛﻦ ﻭاﻟﻔﺮاﺭ

ﻫﻪه

اﻟﺒﺘﻪ ﻫﺮﻛﺲ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ﺯﺑﻮﻥ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺷﻮﻫﺮﻭ. ﺧﻮﺩﺕ ﻣﻴﺪﻭﻧﻲ ﭼﻂﻮﺭﻱ ﺑﮕﻲ ﺗﺎﻫﻢ ﺣﺮﻓﺘﻮﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﻫﻢ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻧﺸﻦ.اﻳﻦ ﻳﻪ اﻳﺪﻩ ﺑﻮﺩ.ﻫﻤﻴﻦل

ﺯﻧﮕﺒﺰﻥ ﺑﮕﻮﺳﻼﻡ ﻣﺜﻼ ﻣﺎﻣﺎ ﺧﻮﺑﻲ ﻭﻓﻼاااﻥ...ﺑﻌﺪاﺯاﻳﻨﻮﺭﻭاﻭﻧﻮﺭ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻥ.ﻣﻮﻗﻊ ﺧﺪاﺣﺎﻇﻀﻲ ﻫﻢ ﺑﮕﻮﺭاﺳﺘﻲ ﻣﻴﺮﻳﻢ ﺑﺮاا ...

خخخ فدات شم عزیزم مرسی😅

خخخ فدات شم عزیزم مرسی😅

ﺧﺪاﻧﻜﻨﻪ ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻴﻦ.