یسنادخترمامانی مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 عنوان تاحالاشده بچتون یاخودتون چندسال باشگاه رزمی برید بعد باشگاه روعوض کنی | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 59 پست بچه های من دوسال باشگاه رفتن تکواندو الان میخوام باشگاه ومربی روعوض کنم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد 1403/11/14 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 ن ازاول ک حیفه میگه بیاپیش خودم اخه ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 خودم عوض نکردم ولی اگه راضی نیستی آره عوض کن اخه سخت کرده کارمو هی میگ بیاپیش خودم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
زهراعسلی عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 8191 منم بخاطر اینکه اون باشگاه بچه هام رفتن دیدن اون بهتره دیگ این یکی رونمیخوان با مربیش صحبت کن یه بهونه هایی بیار .....نامه بگیر از خودش ببر در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 عوض کن.استادت حق نداره چیزی بهت بگه من دارم اینکار میکنم ناراحت مربی میگه نرو میگ مگه چکار کردم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7678 اتفاقا باید جواب پس بده.....دقیقا مثل قانون مدرست....به نظرت میشه هر وقت دلت خواست مدرستو عوض کنی؟ عجیبه.من پارکور میرم و تقریبا یه همچین چیزی داریم. جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
زهراعسلی عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 8191 میخوام از صفرشروع کنم از صفر که نمیشه...حکم کدوم کمربند و گرفته؟ در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 وا یعنی چی اخه براهمین استرس دارم کلا ادم استرسی هستم اینم هی میگه بیا پیشمدیروز رفتم جایی سوال کنم مربی کفت مربی شمازنگ زده گفته بگو اول نامه بگیرن ازمن ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
زهراعسلی عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 8191 عجیبه.من پارکور میرم و تقریبا یه همچین چیزی داریم. تکواندو فرق میکنه......نمیدونم چرا انقد روش سخت گیری میکنن..... در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 از صفر که نمیشه...حکم کدوم کمربند و گرفته؟ پول حکم دادم وکمربند ععوض شده ولی حکم هنوز نداده ۳ماه هست.حکم شما چند روز طول میکشه بیاد ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 تکواندو فرق میکنه......نمیدونم چرا انقد روش سخت گیری میکنن..... کلا رزمی ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
زهراعسلی عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 8191 پول حکم دادم وکمربند ععوض شده ولی حکم هنوز نداده ۳ماه هست.حکم شما چند روز طول میکشه بیاد چه رنگی در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 چه رنگی الان عوض شده دومین کمربندشه که عوض کرد ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
لیسانا عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 1112 براهمین استرس دارم کلا ادم استرسی هستم اینم هی میگه بیا پیشمدیروز رفتم جایی سوال کنم مربی کفت مربی ... چرا استرس استرس نداشته باش اتفاقی قرار نیست بیفتهیعنی چی اخه روانیه مگه تعهد داده تا آخرش پیش تو باشه باهاش دعوا کن