2777
2789

یه خانمی اومدخ بی دلیل تو تاپیک پربازدید به من توهین کرده گزارش میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته قبلا باز نی نی یار تگ میکردی الان نمیدونم کیو باید تگ کرد امثال اینارو از تو سایت جمع کنن انگار هار شدن هر چی دلشون می خواد میگن نمیگن آدم دلش میشکنه خدا لعنتشون کنه معلوم نیست تو چه خانواده ای بزرگ میشن انقدر بی چاک و دهنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه دستت درد نکنه ولی دیگه اون تاپیکو بستن الان مت چجوری تگش کنم بگم این خانوم بهم توهین کرده ؟

همینجا تگش کن بگو

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اینجا بی صاحبه. برای مدیرش هیچ اهمیتی نداره که به کاربرها چقدر توهین میشه.

تنها راهش اینه که از صاحب سایت شکایت بشه. وقتی یکی دو بار بابت این چیزا بره دادگاه حواسش رو جمع میکنه که چندتا مدیر بذاره تا به توهین ها رسیدگی کنن.

اینجا بی صاحبه. برای مدیرش هیچ اهمیتی نداره که به کاربرها چقدر توهین میشه.تنها راهش اینه که از صاحب ...

به خدا اصلا چند وقت پیش یکی به خانوادم یه فحش بد داد من تعلیق شدم 

منم دیروز تو تاپیک فرزند اوری پست گذاشتم نصفه شب یه روانپریش تو تاپیکش منو تگ کرده طفلک زندگیش به حدی سخت و خفت باره یا دائما فحش میده یا تگ میکنه میپره به کاربرا 

از ترسشم قفل کرده تاپیکی که توش بی ادبی کرده هم دیدن داره😂

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

منم دیروز تو تاپیک فرزند اوری پست گذاشتم نصفه شب یه روانپریش تو تاپیکش منو تگ کرده طفلک زندگیش به حد ...

اخه آدم ناراحت میشه بی دلیل یکی بهش توهین میکنه من الان نمیدونم اینجا نی نی یارو تگ کنم میترسم تعلیقم کنه یه بار این کارو کردم تو تاپیک خودم صداش زدم بعد گفتن ممنوعه تاپیک زدم اینطوری تعلیق شدم 

اخه آدم ناراحت میشه بی دلیل یکی بهش توهین میکنه من الان نمیدونم اینجا نی نی یارو تگ کنم میترسم تعلیق ...

اینجا همه قشر ادمی هست خودتو ناراحت نکن 

الان مگه من میدونستم پست بذارم روانپریشه میپره بهم؟ نه ! 

از بین اونهمه ادم حرفو از زمین برداشت 

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اینجا همه قشر ادمی هست خودتو ناراحت نکن الان مگه من میدونستم پست بذارم روانپریشه میپره بهم؟ نه ! از ...

میگم به نظرت برم تو یکی از تاپیکام عکس توهینشو بزارم که آیدیش مشخص باشه بعد نی نی یارو تگ کنم تعلیق نمیشم؟