یه خانمی اومدخ بی دلیل تو تاپیک پربازدید به من توهین کرده گزارش میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته قبلا باز نی نی یار تگ میکردی الان نمیدونم کیو باید تگ کرد امثال اینارو از تو سایت جمع کنن انگار هار شدن هر چی دلشون می خواد میگن نمیگن آدم دلش میشکنه خدا لعنتشون کنه معلوم نیست تو چه خانواده ای بزرگ میشن انقدر بی چاک و دهنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دیروز تو تاپیک فرزند اوری پست گذاشتم نصفه شب یه روانپریش تو تاپیکش منو تگ کرده طفلک زندگیش به حدی سخت و خفت باره یا دائما فحش میده یا تگ میکنه میپره به کاربرا
از ترسشم قفل کرده تاپیکی که توش بی ادبی کرده هم دیدن داره😂
خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
منم دیروز تو تاپیک فرزند اوری پست گذاشتم نصفه شب یه روانپریش تو تاپیکش منو تگ کرده طفلک زندگیش به حد ...
اخه آدم ناراحت میشه بی دلیل یکی بهش توهین میکنه من الان نمیدونم اینجا نی نی یارو تگ کنم میترسم تعلیقم کنه یه بار این کارو کردم تو تاپیک خودم صداش زدم بعد گفتن ممنوعه تاپیک زدم اینطوری تعلیق شدم
اخه آدم ناراحت میشه بی دلیل یکی بهش توهین میکنه من الان نمیدونم اینجا نی نی یارو تگ کنم میترسم تعلیق ...
اینجا همه قشر ادمی هست خودتو ناراحت نکن
الان مگه من میدونستم پست بذارم روانپریشه میپره بهم؟ نه !
از بین اونهمه ادم حرفو از زمین برداشت
خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍