2777
2789
عنوان

دیسک کمر تو سی سالگی کمکم کنید

119 بازدید | 9 پست

بعد از ۱ ماه افسردگی شدید و شروع بحران ۳۰ سالگی در ۲۹ سالگیم

بعد از قبول نشدنای پی درپی تو ازمون استخدامی و نداشتن کار 

بعد از راه دادنای خواستگارو قسمت نشدن ...

چند روزیه پاهام بی حسه و درد لگن دارم ‌ فهمیدم دیسک دارم ...

من خیلی تنهام ... خیلی خستم ... خیلی ناامیدم ... زندگی برام پوچه ... دلم نمیخواد برم بیرون ... دلم خرید نمیخواد ... دلم دیگه هیچی نمیخواد...

اولش اینجوری می شه. بعد می فهمی با دیسک کمر هم می شه زندگی کرد. فیزیوتراپی برو اگه دکتر گفته. خیلی م ...

دارم میرم ولی ناامیدم ... من خیلی بچه دوست داشتم .. نمیدونم قسمتم بشه ازدواج کنم یا ن ... ولی اینکه نتونم بچه داشته باشم داغونم میکنه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان من بعد از عمل دیسک، دو تا بچه به دنیا اورد. این قضیه شاید ١٥ سال پیش یا بیشتر باشه. الان که علم پیشرفت بیشتری کرده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دارم میرم ولی ناامیدم ... من خیلی بچه دوست داشتم .. نمیدونم قسمتم بشه ازدواج کنم یا ن ... ولی اینکه ...

اصلا ناامید نباش. الان تقریبا همه دیسک کمر دارن. بعضیا می دونن و بعضیا نه. شما می دونی و مراقبت می کنی. تو همین سایت سرچ کن ببین چند نفر با وجود دیسک کمر زایمان کردن و حالشون خوبه. فقط گاهی با توجه به شدت دیسک، نمی شه زایمان طبیعی کرد ظاهرا.

دیسک کمر همینجوریه ها‌. همه اول خودشون و روحیه شونو می بازن. بعد جمع و جور می شن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
دارم میرم ولی ناامیدم ... من خیلی بچه دوست داشتم .. نمیدونم قسمتم بشه ازدواج کنم یا ن ... ولی اینکه ...

دیسک کمر چه ربطی به بچه داره 

منم دیسک دارم از ۲۳سالگی دیسک داشتم چند هفته تا فلجی‌تم رفتم نمیتونستم تکون بخورم ولی خوب شد 

بچه هم دارم و قصد بچه دومم دارم نکران نباش

اصلا ناامید نباش. الان تقریبا همه دیسک کمر دارن. بعضیا می دونن و بعضیا نه. شما می دونی و مراقبت می ک ...

مرسی عزیزم ... اره خیلی زیاد شده ولی تو سن کم خیلی ادمو ناامید میکنه ... ممنونم از دلگرمیت 

ببین هرروز زنجبیل دم کن بخور .بعدم تشکجه برقی بخر کمرت رو بزار روش طی دوماه از اولم بهتر میشی .کمر بند برقی هم هست اما مارک پلاتینر اصلا خوب نیست .تشکچه برقی مارک زیلاکس مد عالیه اگر گیر بیاد الان