2777
2789

بعضی وقتا میام سایت میبینم یه تاپیک قدیمی که داخلش پست گذاشتم لایک شده پستم، حس جالبیه. چند روز پیش هم پستم تو یه تاپیک زیرخاکی لایک شد یه حس دلتنگی خفه کننده ای بهم دست داد.

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من خودم معمولا لایک میکنم حتی اگه توی پست های قدیمی باشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کردن دنبال اون موضوع بودن

یا رفتن گشتن تو کاربری طرف

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اره چون مثلا یکی کامنت گذاشته بعد میرن تاپیکای طرفو شخم‌ میزنن کامنتتو لایک میکنن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

نی نی سایت قبلنا خیلی قشنگ تر بود واقعا کاربرهای متشخصی داشت که نظر های منطقی و درستی داشتن

البته الانم بعضی کاربرا این شکلی ان

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

من از اپنهام که میرم لایک میکنممخصوصا اگه کاربردی باشه یا امید بخش

منم همینطور 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

آره پست چهار سال پیشم لایک خورد رفتم دیدم اصلا جا خوردم 

راجع به شوهرم و عشق و عاشقی بود💔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نی نی سایت قبلنا خیلی قشنگ تر بود واقعا کاربرهای متشخصی داشت که نظر های منطقی و درستی داشتنالبته الا ...

بله همینطوره 

آره حتی ریپلای خورده 

چند وقت پیش یه چیزی سرچ کردم یه تاپیک داشتم می‌خوندم دیدم خودم سه سال پیش توش پست گذاشته بودم حس عجیبی بود

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

آره پست چهار سال پیشم لایک خورد رفتم دیدم اصلا جا خوردم راجع به شوهرم و عشق و عاشقی بود💔

عزیزم🫂 من شما رو دورادور میشناسم...امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره و اون‌ تجربه وحشتناک دیگه تکرار نشه

اره چون مثلا یکی کامنت گذاشته بعد میرن تاپیکای طرفو شخم‌ میزنن کامنتتو لایک میکنن

اره بیشعورا🤣🤣

اره ی نفر تاپیک سه سال دیش منو با ی کاربریه دیگم ریپلای کرده بود وقتی اون تاپیک باز شد گوشت تنم ریخت(: 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚