2777
2789
عنوان

کسی لوسیون بدن به صورتش زده

425 بازدید | 7 پست

سلام

از دست این فروشنده های آرایشی بهداشتی!هربار حضوری خرید کردم و به حرف فروشنده گوش کردم ضرر کردم! جوگیر میشم قبول میکنم بعد میبینم اشتباهی بهم انداختن! میخواستم کرم شب آبرسان و روشن کننده و ضرچروک بگیرم

یکبار رفتم فروشنده اش شوینده های صورت رو بهم معرفی میکرد یا مرطوب کننده های معمولی رو.

این بار هم کلی محصولاتشو نگاه کردم و خوندم روشون رو یکی رو توصیه کرد دیدم انگلیسی نوشته لیفت و آبرسانی پوست بقیه اش چینی بود. 

خیلی آبرسان خوبیه و واقعا لیفت میکنه و عالیه از هر نظر اما بعدا ترجمه کردم دیدم برای بدنه! 

پوستم معمولیه و حساسم نیست به نظرتون بزنم به صورتم شب ها؟ خیلی خوبه یکم میزنی کلی مرطوب میکنه بوشم عالیه اما برای بدنه 

چکار کنم؟

برای اینکه نپرسید اسمشم میگم البته فکرنکنید تبلیغه  لوسیون بدن الماسی baursde هست

بگید چکارکنم.نمیتونم دوباره برم پول بدم کلی یه کرم دیگه که خوب باشه بخرم

من یه لوسیون بدن دارم یکی دو بار زدم به صورتم نمی‌دونم ضرر داره یا نه،منم یه بار به فروشنده گفتم ژل شستشوی صورت می‌خوام ولی پوستم خشکه گفت الان یه خوبشو بهت میدم منم باور کردم آوردم خونه دیدم شیر پاک کنه😐

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه لوسیون بدن دارم یکی دو بار زدم به صورتم نمی‌دونم ضرر داره یا نه،منم یه بار به فروشنده گفتم ژل ...

اصلا یا گوش نمیدن چی میگی یا بلد نیستن مثلا من چندبار که روشن کننده پوست میخواستم بهم کرم سفیدکننده یا کرم پودر میدادند باید توضیح میدادم که محصول مراقبت از پوسته و خاصیت درمانی داره و بعد از یکی دوماه پوست رو روشن میکنه تا بفهمن

اصلا یا گوش نمیدن چی میگی یا بلد نیستن مثلا من چندبار که روشن کننده پوست میخواستم بهم کرم سفیدکننده ...

آره واقعا،قبلش آدم باید تحقیق کنه همین نی نی سایتم خوبه باید دقیق اسم اون محصولی که میخوای رو بلد باشی دنبال همون بگردی وگرنه هر چی بنجل دارن بهت میندازن

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

البته  بگم همین الان یک سایت خارجی خوندم که باید برچسب noncomedogenic داشته باشه لوسیون بدن که بتونی به صورتتم بزنی و نوشته بود اگر حساس نیست پوستتون و مستعد جوش نیست شاید مشکلی پیش نیاد. یکی دو سایت دیگه هم که اشاره کرده بود به این موضوع گفته بود ممکنه برای پوستهای حساس مشکل ایجاد کنه بخاطر عطر و رنگش. حتی تو نظرات خارجی خیلیها گفته بودن استفاده کردند و به هم توصیه هم کرده بودند! 

اما تو سایتهای ایرانی خیلی میترسونن آدمو که نباید بزنی.شما تجربه تون چیه کسی تاحالا زده ومشکلی پیش نیومده براش؟

آره واقعا،قبلش آدم باید تحقیق کنه همین نی نی سایتم خوبه باید دقیق اسم اون محصولی که میخوای رو بلد با ...

آفرین من یک هفته اس میگشتم همینجاهم کلی گشتم دوتا کرمم مدنظر داشتم نمیدونم چی شد رفتم اونجا جوگیر شدم. همیشه همینه کارم

منم باید قطره چکونی حرف بزنم صدبار بگید بگو بگو تا جمع شید جوابمو بدید.

حقتونه اصلا. برید هی التماس کنید بگو استارتر چرا نمیگی ادامه شو اسم کرمتو بگو 😄