2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زحمت کشیده بودم😭😭😭

ناامید نشو عزیزم

بحق همین روز عزیز انشالله سال بعد همین موقع نی نی تو دلت باشه 🥲

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ناامید نشو عزیزمبحق همین روز عزیز انشالله سال بعد همین موقع نی نی تو دلت باشه 🥲

چندین ساله دارم همینو میگم سال دیگه سال دیگه 😭😭😭

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چندین ساله دارم همینو میگم سال دیگه سال دیگه 😭😭😭

چند ساله اقدامی گلم؟ 

خواهر منم ای وی افش منفی شد، 6 ماه بعدش با اینکه همسرش مشکل داشت خودبه خود باردار شد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چند ساله اقدامی گلم؟ خواهر منم ای وی افش منفی شد، 6 ماه بعدش با اینکه همسرش مشکل داشت خودبه خود بارد ...

۶ سال 

منم همسرم اشکال داره 

سه تا سقط داشتم 

دکتر ارولوژی به همسرم گفت خانومت دیگه نباید طبیعی باردار بشه امکان آسیبش زیاده 

گفت باید ivf کنید

خودم قبلا بعد آی یو آی ناموفق،ماه بعدش طبیعی باردار شدم

و یه بارم بعد پانکچر دو ماه بعد طبیعی باردار شدم 

یکی دیگم اونم طبیعی باردار شدم

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

۶ سال منم همسرم اشکال داره سه تا سقط داشتم دکتر ارولوژی به همسرم گفت خانومت دیگه نباید طبیعی باردار ...

انشالله مشکلتون حل بشه و بسلامتی مادر بشی گلم

براتون آیت الکرسی خوندم