2777
2789

خودم از  زمانی که دندونام افتاد دائم توی دندونپزشکی هام بچه هامم همینطوری شدن

دخترم دندون دائمی هاش همه پر شده 

روزی یک بار ۳ دقیقه همه باهم مسواک میزنیم 

سبزیجات زیاد میخوریم 

لبنیات زیاد می‌خوریم 

دهانشویه هفته ای یکبار 

نخ دندون بعد از هر وعده غذای 

نوشابه اصلا مصرف نمی‌کنیم 

زیاد آب میخوریم 

حالا اینا به کنار 

دهن خودم بوی بد هم میده

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

واقعا ۵ تا بچه دارین؟

جالبه واقعا!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندوناتون ارتودنسی لازم داره؟ چون همین کج بودن خودش یکی از عوامل پوسیدگیه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

متاسفانه این ژن برتر شوهر منم به بچه هام رسیده

🫤🙁

و هزینه های دندونپزشکی با پیوند قلب برابری میکنه

جالبه حتی لثه ش ایمپلنت رو هم پس میزنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

خب شما کلسیم بدنت کم 

۵ تا هم بچه معلوم هم کلسیم بدنت از بین رفته استخون هات پوک شده 

اون بچه های زبون بسته هم تو شکمت بودن کلسیمی نداشتی که ازش تغذیه کنن .

کاش قبل بارداری کلیسمت را چک میکردی و مکمل میخوردی 

الان حداقل برو دکتر و مکمل های کلسیم و منیزیم و ویتامین دی استفاده کنید 

منم متاسفانه ژن دندونم خوب نیست برعکس شوهرم خوبه ک بچه های طفلک ب من رفتن.

یبار یک دندونپزشک میگفت اگ با وجود مسواک و نخ دندون بازم دندوناتون خراب میشه باید حواستون ب تغذیه تون باشه، بعد هر خوراکی ترش و شیرین ، ۲۰ ثانیه تو دهنتون آب نگه دارین ک ذراتش از روی دندون پاک بشه بعدش آب رو یا قورت بدین یا بریزین بیرون

متاسفانه این ژن برتر شوهر منم به بچه هام رسیده🫤🙁و هزینه های دندونپزشکی با پیوند قلب برابری میکنهجا ...

الان سه شنبه 

دو میلیون و خورده ای باید پول ترمیم یک خال ریز بدم مخصوصا اطفال که دیگه فضاییه

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم