2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست

من ۲۹ سالمه و یه جورایی این حس ناخوشایند رو به سی سالگی دارم. خیلی قوی نیست ولی ناراحتم که از نه ماه دیگه هیچ وقت دیگه سنم با ۲ شروع نمیشه‌. گذر سریع زمان برام ترسناکه

ای کاش میشد تا ابد ۲۹ ساله بمونم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر

امیدوارم شما هم به زودی بهتر بشی و از این حالت درموندگی در بیای.. 

بزار نور خورشید بدنت رو لمس کنه.. یعنی گاهی توی افتاب برو.. 

شاید ویتامینی چیزی توی بدنت کم شده.. 

یه چکاپ میکردی.. 

باشگاه میرفتی برای خودت توی جمع های دوستات بازی های سرگرم کننده مثل یه قل دو قل، یا سنگ کاغذ قیچی و هر چیزی که میدونی میتونه برات جذاب باشه انجام بده به مرور بهتر میشی زندگیت رو هم سعی کن انگیزه محور نباشه ارزش محور باشه

عزیزم ربطی به بحران سن نداره شما متاسفانه افسرده و بی انگیزه شدیسعی کن به زورم که شده خودتو یه باشگا ...

من اینقدر پر انرژی بودم که اصن همه تعجب میکردن ، یهو اینجوری شدم , اصن کم تحمل ، بی حال ، نمی‌دونم چرا اینجوری شدم ، همیشه خودمو سرحال نگه میداشتم ، تو تنهاییم هم خوشحال بودم ، چند وقت پیش یهو استرس و ترس افتاد تو جانم ، یه ترس که اصن نمی‌دونم واسه چی بود از اون موقع هی باهامه

چه ربطی به ۳۰سالگی داره ؟عزیزم شما افسردگی گرفتی 

من ۳۳سالمه تازه بچه ها مدرسه میرن من دارم کلی از این موقعیت استفاده می‌کنم کلی برای نودم وقت میزارم اتفاقا تو بهترین دوران زندگی ام هستم 

امیدوارم شما هم به زودی بهتر بشی و از این حالت درموندگی در بیای.. بزار نور خورشید بدنت رو لمس کنه.. ...

سلامت باشی ، انشالله ، ممنون از راهنماییت حتما انجام میدم

برای خودت برنامه ریزی کن برای خودت وقت بزار با دوستات برو بیرون قدم بزن خرید کن

آره باید حتما انجام بدم ، فکر کنم خوابم هم بهم ریخته ، کیفیتش خوب نیست ، شاید مال اینم باشه ، باید خوابمو بهتر کنم 

من اینقدر پر انرژی بودم که اصن همه تعجب میکردن ، یهو اینجوری شدم , اصن کم تحمل ، بی حال ، نمی‌دونم چ ...

عزیزم یه آزمایش بده شاید تیروییدی چیزی گرفتی 

آخه تیرویید پر کار هم می‌تونه اینطورت کنه