2777
2789

🍃اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ🍃

🔴 از سرگردانی آخرالزمان نجات پیدا کنیم...

📜 امام صادق علیه السلام فرمودند:

چگونه خواهید بود اگر در حالی واقع شدید
که امام هدایتگر و نشانه آشکاری دیده نشود؟
که از آن حیرت و سرگردانی نجات نیابد
مگر کسی که دعای غریق را زیاد بخواند
یکی از اصحاب گفت:
به خدا سوگند این بلا است،
پس فدایت شوم در آن هنگام چگونه رفتار کنیم؟
حضرت فرمودند: پس هرگاه آن زمان(اخرالزمان) را درک کردید بر اعتقاد خود استوار بمانید تا موضوع برایتان روشن شود و امر خداوند فرا رسد.

دعای‌غریق👇

🤲 ِّیا اللَّهُ یا رَحمنُ یا رَحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺

#یاصاحب_الزمان

#یامهدی‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

🌾🌼اَللّهُمَ

🌾🌼صَلَّ

🌾🌼عَلی

🌾🌼مُحَمَّدٍ

🌾🌼وَآلِ

🌾🌼مُحَمَّد

🌾🌼وَعَجِّل

🌾🌼فَرَجَهُم

🌾🌼وَ اَهلِک

🌾🌼عَدُوَّهُم...

🌾🌼 اَللّهُــــمَّ

🌾🌼عَجـِّل لِوَلیِّکَ

🌾🌼الفَـرَج

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

🌾🌼اَللّهُمَ 🌾🌼صَلَّ 🌾🌼عَلی 🌾🌼مُحَمَّدٍ 🌾� ...

قبول باشه لیلی جان. 

حاجت روا باشی عزیزم 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه لیلی جان. حاجت روا باشی عزیزم

فدات جیگررررر

خدا خیرت بده🌹

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حاجت روا باشین ان شاء الله 

🌹🌹اللهم صلی علی محمد وآل محمد🌹🌹

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بله که میشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ممنونم🍀

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم💚