2777
2789
عنوان

اگه همسرتون

554 بازدید | 49 پست

مهربون بود‌.تا الان ب شما تو نگفته .صدش رو برا زن و بچه هاش گذاشته.چشم پاکه.تا الان ب جز شما ب هیچ زنی نگاه نکرده و ...

فقط یه مشکلی باشه .جایی ک کار میکنه ۱۲۰۰ کیلومتر از شهر ما فاصله داره

بخاطرش ۱۵ سال تحمل کردم غربت ولی هر وقت ک خواستیم ما رو برده شهرمون واسه دیدار

خودشم غریبه در ضمن توی اون شهر

تا ۶ سال دیگ شرایط انتقالی نداره

ب نظرتون با بچه هام برگردیم شهرمون و بدون اون تنها زندگی کنیم؟؟؟؟؟

اونم بیاد سر بزنه و برگرده؟؟؟

تو این جامعه اصلاااااااااا 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا باید همسرت رو تنها بزاری ازدواج یعنی استقلال و جدایی از خانواده و تشکیل یه خانواده جدید تو الان خانواده خودت رو داری پس استحکام خانواده رو از بین نبر و پشت همسرت رو خالی نکن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

به هیچ وجه من الوجوه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

نه یه وقت تنهاش نذاری؛ حالا من از خدامه برم تو غربت زندگی کنم از شهرمون خسته شدم 

۴ روز رفتم جنوب انقدر کیف داشت دلم نمیخواست برگردم😁😂

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

فکر این ک ۶ سال دیگه باید تحمل کنم دیونم میکنه😟

سر بزن ب خانوادت واسه خودت سرگرمی درست کن

۱۵ سال تحمل کردی واسه ۶ سال ریسک نکن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️