2777
2789

سلام 

ختم دسته جمعی زیادت عاشورا به نیت حاجت روایی شما عزیزان 

و هدیه به امام حسین ع
۴۰ مرتبه زیارت عاشورا هدیه به امام حسین ع
تا پایان ماه مبارک شعبان

۲۵ مرتبه باقی مانده
لطفا اعلام بفرمایید
به هر حال خودم میخونم خواستم شما هم در ثوابش شریک باشید

به امید حاجت روایی همه عزیزانی که شرکت میکنند 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور مبارک شما.....متوجه نشدم ک سهم ما چطوریه؟ روزی ی بار بخونیم تا چهل روز بشه؟؟؟ یا چهل تا زیارت عاشورا قراره خونده بشه هر کس هر تعداد میتونه بخونه و مهلتش تا پایان شعبانه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یک مرتبه

عیدتونم مبارک

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

همینطور مبارک شما.....متوجه نشدم ک سهم ما چطوریه؟ روزی ی بار بخونیم تا چهل روز بشه؟؟؟ یا چهل تا زیار ...

ممنون 

سلامت باشید 

بله هر کس هر تعدادی که میخواد بخواند اعلام کنه 

تا پایان شعبان وقت هست که تعداد مورد نظر رو رو بخونه 

جمعا بشه ۴۰ مرتبه 

حاجت شما قبول 

ممنون سلامت باشید بله هر کس هر تعدادی که میخواد بخواند اعلام کنه تا پایان شعبان وقت هست که تعداد مور ...

ممنونم....۳ بار میخونم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم