2777
2789

بشینم برای گذشته و حال مزخرف خودم و خانواده م و ..گریه کنم دلم گرفته اعصابم بهم ریخته شده و خستمه بیحالم 

ولی اصلا اشک نمیاد خوابم نمیاد 

نمی‌دونم چمه نگرانی خیلی دارم انکار میگم میتونه مال این باشه ۵روز دیگه می‌خوام پریود بشم آیا یا نه 

یا مال اینه که چندین ماه هست بیرون از خونه نرفتم دو سال هست هیچی برا خودم خرج نکردم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاه گاهی اینجوری میشم ولی گریه میکردم و سوره می‌خوندم خوب میشد الان اصلا گریه می نمیاد حوصله قرآن خوندن ندارم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
بچت کوچیکه؟

نه من بچه کوچیک ندارم خواهرم داره تو خونه ما زندگی می‌کنه جداشده از شوهرش و یه جورایی منم نگهداریش میکنم بزرگش میکنم خرجش میکنم تا حدودی 

منم حالم افتضاح استرس دست ازسرم برنمداره 😭😭😭 منکه تو مراحل طلاقم  دلم میخواد یکم شاد باشم یکم حالم خوب باشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
منم حالم افتضاح استرس دست ازسرم برنمداره 😭😭😭 منکه تو مراحل طلاقم دلم میخواد یکم شاد باشم یکم حال ...

انشالله خواهرم و بچه ش و شما دلتون شاد بشه 

خواهرم و بچه ش گناه دارند من یه جورایی افسردگیم برا خواهرم هست بدبخت ترین زندگی رو داره 

انشالله خواهرم و بچه ش و شما دلتون شاد بشه خواهرم و بچه ش گناه دارند من یه جورایی افسردگیم برا خواهر ...

💔😭خداروشکر من تو عقد دارم جدا میشم و خانوادم پشتمن وگرنه فقط میمردم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
💔😭خداروشکر من تو عقد دارم جدا میشم و خانوادم پشتمن وگرنه فقط میمردم

من خواهرم با بچه ش جدا داره میشه 

لامصب خیلی طرف مزخرفه یعنی ع نه خالص خیلی سخته شد هست 

من خواهرم با بچه ش جدا داره میشه لامصب خیلی طرف مزخرفه یعنی ع نه خالص خیلی سخته شد هست

دقیقا اینم عن به تمام معنا فقط خداروشکر ک دارم جدا میشم ولی با بچه خیلی سختره خیلی