2777
2789

شلوار اندازه زد؟ من دور شلوارم هر طرف ۴۸ یعنی دور کمرم میشه ۹۶؟

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. ولی اگ برای مانتو پیراهن میخای بید چند سانت بهش اضافه کنی

عزیزم من رفتم کلاس خیاطی با متر اندازه زدن عدد ۹۰ گفتن بعد الگو کشیدیم بو پارچه برش زدیم کوک زدیم تنم کرد کوچیک بود دامن بود  بهشون گفتم چرا اینجوری شد گفت کنترل نکردیم همه چی درست بود ، الان شلوارم اندازه زدم خودم متر گرفتم ۹۶ بود

چرا از رو کمر خودت اندازه نمیگیری بله میشه بنظرم اکثر سفارشات شلوار دور کمر رو اندازه میگیرن بزارن ش ...

آخه من خیاطی میرم جلسه اولم بود چند روز پیش اندازه زدن گفتن ۹۰ دامن تنگ برش زدیم  با الگو کوچیک شد برام شک کردم اندازه اشتباه گرفته باشن

نه از روی خود کمر درست تره چرا از کمرت نمیگیری از شلوار میگیزی

کمر گرفتیم با خیاط تنگ شد ۹۰ به دست اومد. 

مطمنی اندازه رو درست گرفتین

خود خانوم مربی گرفت فکر کنم اشتباه کرد الان خودم گرفتم بیشتر ۹۰ بعد شلوارمم سایز ۴۸ هر طرف ۴۸ 

عزیزم من رفتم کلاس خیاطی با متر اندازه زدن عدد ۹۰ گفتن بعد الگو کشیدیم بو پارچه برش زدیم کوک زدیم تن ...

میدونم متوجهم خودمم خیاطم منم منظورم اینه اگ میخای برا خودت شلوار یا دامن بدوزی دور کمر رو همین ۹۶ بزن ولی اگ میخای پیراهن بدوزی دور کمر ۹۶ تنگ میشه باید گشاد تر باشه

خب خیاطت اشتباه کرده دیگه. وقتی دور کمر رو ۹۰ گرفته و کوک زده برای هم کوک باید اندازه دور کمر رو بیشتر بگیرید

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
دامن عزیزم

پس همون ۹۶ بگیر اگ گشاد باشه میشه تنگ کرد ولی اگ تنگ شه چاره نداره همیشه جای دوخت رو سه سانت اضافه بزار از داخل تا وقتی حرفه ای بشی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
پس همون ۹۶ بگیر اگ گشاد باشه میشه تنگ کرد ولی اگ تنگ شه چاره نداره همیشه جای دوخت رو سه سانت اضافه ب ...

عزیز درست گفتم من؟ یا اشتباه میکنم؟