2777
2789
عنوان

خانومای خیاط برای اندازه گیری دور کمر میشه از

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 51 پست
بیستگی ب اندامت هم داره اگ لاغری یک مترو ۲۰ برا راسته خوبهبرا کلوش دقیق نمیدونم خودم تو گوگل زدم هم ...

سایزم ۴۸

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم اینم خاکبر سر هنوز دامن تنگ یاد نداده میخوادر دامن کلوش بگه میخوام بهش بگم من کند ذهنم اول ...

اهوم متوجهم. باز برا متراژ کلوش و نیم کلوش تو گوگل ببین

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
یک و ۴۰ یک و ۵۰ لازمه منم ۴۸ هستم اینقدر میگیرم

ممنونم ازت جیگر بعد پارچه کرپ مازراتی اتو رفت داره اونم همین قد بگیرم ۱٫۶

ممنونم ازت جیگر بعد پارچه کرپ مازراتی اتو رفت داره اونم همین قد بگیرم ۱٫۶

ن گلم نداره جنسش خیلی لطیف و لخته من حتی برای مجلسی هم مازراتی میگیرم ساده و بلند و دامنش رو کلوش میگیرم استین پفی خیلی خوشگل میشه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ن گلم نداره جنسش خیلی لطیف و لخته من حتی برای مجلسی هم مازراتی میگیرم ساده و بلند و دامنش رو کلوش می ...

وای عزیزم چه قد خوبه ماشالا هنرمند 😍 من یه خیاطی رفتم دیروز اونجا گفت اتو رفت داره بعد از شما و یکی دیگه گفتن نداره ، بعد دوخت دامن ، دامنت اتو میکنی ؟ اون با حرارت کم مستقیم اتو میکنی؟