2777
2789
عنوان

توصیف شهراتون..

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 80 پست
دریای تمیز و صدای امواج  درختای نخل خوشگل  خیابونا تمیز بدون صدای بوق  هوای گرم و ...

خوشششششششششش به حالت دلم آب شد بابا 😐

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزی. اصفهانم شمارادوست داره😂😂😂😂

شهرتون خیلی قشنگه..تازه اینبارم که اومدم اگه اشتباه نکنم خیابون فروسی بود که درختا شاخ و برگاشون رفتن توهم....عاشق اونجام شدم

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
خوشششششششششش به حالت دلم آب شد بابا 😐

آب نشه بیا اینجا😚😚

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من دامنہ کوہ ھاے آلپ 

یہ جای سرسبز یہ کلبہ چوبی

پر گلای خوشبو

یہ دریاچہ ابی 

درخت تنومند ک یہ تاب ھش وصلہ من الان رو تاب دراز کشیدم ودارم کتاب میخونم

نسیم خنک صداے پرندہ ھا و۔۔ 

دریای تمیز و صدای امواج  درختای نخل خوشگل  خیابونا تمیز بدون صدای بوق  هوای گرم و ...

شما کیش زندگی میکنید؟ 😭😭😭 عالیه. ولی راست میگند که از نظر هزینه از تهران گرونتره؟ اجاره خونه و...! بیمارستانش مجهزه؟  شنیدم دکتر پروازی میاد!

شهرتون خیلی قشنگه..تازه اینبارم که اومدم اگه اشتباه نکنم خیابون فروسی بود که درختا شاخ و برگاشون رفت ...

فردوسی... آره اونورا قشنگه... اگه آب باز بود بهت میگفتم دنیا دسته کیه. :-(:-\:-(

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
شما کیش زندگی میکنید؟ 😭😭😭 عالیه. ولی راست میگند که از نظر هزینه از تهران گرونتره؟ اجاره خونه و... ...

آره عزیزم از تهران گرونتره 

بیمارستانش مثل تهران مجهز نیست بله بعضی دکترا پروازی میان و میرن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
صدای خش خش اخوندا😃😃😁

خدا نکشتت قطع نشی حالا😃😄