2777
2789
عنوان

خانه برای گربه خیابانی

167 بازدید | 22 پست

سلام.توی این شبهای سرد هوای حیوانات رو داشته باشیم،به راحتی بایک کارتن میشه یک خونه برای گربه های خیابانی درست کرد،عکسش رو میذارم

من آن تو ام،مرا به من باز مده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو دقیقه بعد کارتون خوابا حتی اگه اون‌هام نبرن ساعت ۱۲ شب ماشین حمل زباله شهرداری میاد جمع می‌کنه می‌بره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دو دقیقه بعد کارتون خوابا حتی اگه اون‌هام نبرن ساعت ۱۲ شب ماشین حمل زباله شهرداری میاد جمع می‌کنه می ...

روش می‌نویسم خانه گربه،نمیبرند،قبلا هم گذاشتم،کنارش هم ظرف آب و غذا گذاشتم

گربه ها خودشون بلدن چطور از خودشون محافظت کننادای غربی هارو در نیارید

اینکه یه حیوان محبت میکنن بعضیا ادای غربی درآوردنه؟

کمتر اراجیف بگو

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

روش می‌نویسم خانه گربه،نمیبرند،قبلا هم گذاشتم،کنارش هم ظرف آب و غذا گذاشتم

خوشحالم شما تجربه خوبی دارید ولی من متاسفانه تجربه بدی دارم معتادا کارتون خواب‌ها و ضایعات جمع کنا می‌برند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

گربه از سوی سطل آشغال غذا پیدا کنه تا حالا به سطل آشغالای شهرداری نگاه کردی چند نفر آدم تا کمر خم شدن توش به نظرت با این وضعیت اقتصادی خط فقر ۴۰ میلیون تومانی هیچ چیزی کسی می‌ریزه توی سطل آشغال که به دست گربه‌ها و سگا برسه که گرسنه نمونن و از بین نرن می‌دونستی گربه اگه ۶ ساعت غذا نخوره در مقابل سرما کاملاً بی‌دفاع و یخ می‌زنه چطور انقدر سنگدل و بی‌رحمید که یک لقمه غذا رو که بخوان بدن به یه حیوون چشم ندارید ببینید

ببندلطفا

تو بشین مث خاله زنکا فقط در مورد خواهر شوهرته شوهرت تاپیک بزن در ضمن تو ببند دهن گشادتو مشخصه چه موجود عجوج مجوج مزخرفی هستی

گربه از سوی سطل آشغال غذا پیدا کنه تا حالا به سطل آشغالای شهرداری نگاه کردی چند نفر آدم تا کمر خم شد ...

با این دیوانه بحث نکن مشخصه چه شخصیتی داره 

این آداب غربی ها نیست از قدیم هم خیلی ها بودند که دلشون به حال انسانهای دیگه و حیوانات و درختان میسوخته،بعداز هر بارندگی شدید اگر دقت کنید جنازه بچه گربه میبینید،پس لطفاً اگر کمک نمیکنید در کار بقیه هم دخالت نکنید،و نظرتون رو برای خودتون نگهدارید

این آداب غربی ها نیست از قدیم هم خیلی ها بودند که دلشون به حال انسانهای دیگه و حیوانات و درختان میسو ...

والا

خوشحالم شما تجربه خوبی دارید ولی من متاسفانه تجربه بدی دارم معتادا کارتون خواب‌ها و ضایعات جمع کنا م ...

اگر غذا هم بخورند مقاومت بدنشون برای تحمل سرما بیشتر میشه