2777
2789
عنوان

خانه برای گربه خیابانی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
اگر غذا هم بخورند مقاومت بدنشون برای تحمل سرما بیشتر میشه

حالا که براشون غذا می‌ذاری و خونه درست می‌کنی یه تجربه از تجربیات شخصی خودم بهت بگم این دفعه وقت غذا گذاشتی جلوش بگو برات دعا کنه گربه ارتعاش روحی گربه خیلی بالاست و یلی دعاش سریع‌تر مستجاب میشه من بارها امتحان کردم و نتیجه دیدم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که براشون غذا می‌ذاری و خونه درست می‌کنی یه تجربه از تجربیات شخصی خودم بهت بگم این دفعه وقت غذا ...

آره منم بهشون میگم برای بچه هام دعا کنید آخر و عاقبت بخیر بشن،یکیشون هم حامله هست

من آن تو ام،مرا به من باز مده

دیگه جوابتو نمیدم نه اینکه جواب ندارم نهخودمو در حد تو پایین نمیارم

زدی ضربتی ضربتی نوش کردی حرف بد زدی نه فقط من بقیه کاربرا هم جبهه گرفتن میخوام بگم خودت شروع کردی .بای

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

دیگه جوابتو نمیدم نه اینکه جواب ندارم نهخودمو در حد تو پایین نمیارم

کار خوبی می‌کنی ،لطفا در تاپیکهایی که موافق هستی شرکت کن،نه انرژی خودت رو هدر بده و نه اعصاب بقیه رو خورد کن

زدی ضربتی ضربتی نوش کردی حرف بد زدی نه فقط من بقیه کاربرا هم جبهه گرفتن میخوام بگم خودت شروع کردی .ب ...

به نظر من بعضی‌ها خوششون میاد که الکی با بقیه بحث کنند،از اعصاب خوردی لذت میبرن

به نظر من بعضی‌ها خوششون میاد که الکی با بقیه بحث کنند،از اعصاب خوردی لذت میبرن

بله و گرنه ما داشتیم در مورد محبت کردن به حیوانات صحبت میکردیم .

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید