2777
2789

ازش متنفرم از وقتی اومدیم اینجاست من تو اتاقم تراس دارم این رفته تو کولر لونه کرده چهار ساله اینجاست نمیدونم چرا نمیمیره بدنش یه حشره هایی داره میاد تو خونه نیش میزنه به چه بزرگی من هر روز تراس میشورم باز میاد میرینه هاا مثل یه آدم واقعا پی پی میکنه خونمون پر حشره شد صبحا نمیدونید چقدرسر صدا داره هر کاری کردم نرفت کاش بمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اون حشره ها ساسه 

اگه بره توی رخت خواب و درز مبلات خونتو باید بزاری بری خیلی وحشتناکه 

سی دی آویزون کن تو بالکن

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ماهم یک ساله که اومدیم تواپارتمان بالای تراس مالونه کرده بودن خیلی کثیفی داشتن حیاط وتراس ماهمیشه کثیف بوداین حشره کوچکها هم میومدن تواتاقمون همسایها اومدن راهشونوبستن شوهرم هم رفت یه بطری سرکه سفید ریخت دوروبرلونشون ازاون موقع دیگه چیزی ندیدم اون حشرهابهش میگن کک کبوترکه خیلی خطرناک هست مواظب باشین یه فکری بکنین