2777
2789
عنوان

خانما بیاید بگید من حساسم یا نه

166 بازدید | 13 پست

خواهرشوهرم همش واسه شوهرم وقت دکتر میگیره،مثلا چندوقت پیش رفته بود پیش دکتر که برای شوهرم آزمایش چکاپ کامل بنویسه درصورتی که شوهرم اصلا مشکلی نداره،الانم واسه دندونپزشکی وقت گرفته،خرما ماهی یا خیلی چیزای دیگه رو برای ما سفارش میده بدون اینکه از من بپرسه،میدونم شوهرم نمیگه بهش از خودش این کارارو میکنه،ما بچه نداریم عکس و فیلم بچه جاریمو میفرسته واسه شوهرم، خودش ازدواج فامیلی کرده بچش مشکل داره به من و شوهرم میگه شمابچه دار نشید آخه ماهم فامیلیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به شوهرم گفته بود یه نفر تو فامیل ارث دختر پسرشو یه اندازه داده چون بابای من یه اندازه نداده حس میکنم از قصد گفت‌،خیلی خودشو به شوهرمو برادراش میچسبونه افتضاح لباس میپوشه حالا اوناش مهم نیس دیگه برام‌،باهمه جاریامم همینطوریه،واسه داداشاش ناهار میفرسته سر کارشون

تو دوران بارداریش منو شوهرم دعوا کرده بودیم میگه بخاطره تو بچه ناقص شده،درصورتی که من از۱۰۰تا دکتر پرسیدم گفت نه ربطی نداره مشکل ژنتیکی داشتن،بعد منو نفرین کرد منم چیزی نگفتم گفتم حال روحیش واسه بچش خوب نیس،به نظرتون من حساسم؟احساس میکنم هویت منو داره میگیره نقش منو داره تو زندگیم کمرنگ میکنه،حس میکنم وقت دکتر واسه داداشاش میگیره غذا میفرسته که بگه شما فکر شوهراتون نیستید

اگه خرج همه را خودش میده بزار انجام بده

نه بابا۱۰۰برابرشومیگیره،تازه داداشاش انقد براش خرج کردن،جاهاز وخونه و سیسمونی و ماشین و همشم به خرج خودشون و آن چنانی پدرش فوت کرده زمینم خیلی دارن اما نفروختن داداشاش از خودشون خرج کردن،واسه مامانشم خونه و کلی وسایل خونه و....‌

اما اگه انقد همه کاره زندکیم نباشه اشکال نداره اما هست