خیلی دلم گرفته ما یه پراید داغون داریم وضع مالی خوبی نداریم دوتا بچه هم دارم خواهر شوهرم چند روز پیش تصادف کردن ماشینشون تو تعمیر مونده الان ماشبن ما رو بردن سه روز پیش اونا دو روز پیش ما اعصابم خرابه ماشینم خرابه شوهرم هر چی بشون میگه خرابه چرخاش پوسیدن انکار نه انکار بازم میان میبرنش چیکار کنم بخاطرشون بچهامو با تاکسی گرفتم بردم دکتر خودشون ماشالله وضع مالیشون خوبه بنظرتون کارشون درسته شوهرم میگه خجالت میکشم بگم به خواهرم ماشین نمیدم خیلی ناراحتم نمیدونم این وضع تاکی ادامه داره ...
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
من به شما کاری ندارم ولی اگه ازمن ماشین بخوان آره میدم
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی بعضیا پرروان اگه اونجوریه نه ما ماشین افرود داریم یکی از دوستای دور بابام اومد برد انقدر نیاوردش و دیر کرد که خودمون میخواستیم بریم مسافرت دیگه نتونستیم اونو ببریم خیلی رو داشت واقعا
کلا قرض گرفتن ماشین یه اشتباه محضه. و خیلی توقع بیجایی هست. هزینه ها بالاست. امکان خسارت یا جریمه برای ماشین هست ما اصلا همچین انتظاری از نزدیک ترین هم نداریم که ماشین بهمون بدن.وقتی ماشین خرابه تاکسی و اسنپ هست و نیازی به ماشین دیگران نیست.