2777
2789
عنوان

اینکه مردا میرن تو غار تنهایی🙄

475 بازدید | 19 پست

بچه ها 

نامزدم. یذره سر کار و فشار فکری حوصله نداره و کلا باهام حرف نمیزنه اگرم بزنه بشدت سرد 

و من تا جایی که فهمیدم رفته تو غار تنهاییش

تا مشکلش حل بشه بعد به روال عادی برگرده

الان این زمان چقدر طول میکشه تقریبا

من فقط یه پیام دادم که هر وقت دوست داشتی میتونیم همو ببینیم و با هم حرف بزنیم

و گفتم کنارشم

الان دیگ تنهاش بزارم یعنی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اره 

عادیه 

من خودمم همینم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آره

خودش میاد بیرون

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عادیه من خودمم همینم

جالبه من هیچوقت اینجوری نمیشم

اما همسرم سره کار و فشار روحی زیاد اینجوری شده 

ولی اینبار خیلی سرد شده 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

آرهخودش میاد بیرون

پس منتظر میمونم

جالبه من هیچوقت اینجوری نمیشماما همسرم سره کار و فشار روحی زیاد اینجوری شده ولی اینبار خیلی سرد شده

من کلا در ماه حالا به هر علتی همینجوری میشم چند روز 

شخصیت ها متفاوت هست 

بهش فضا و زمان بده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

در مورد همه ی اقایون صدق نمیکنه، مثلا همسر من دوست داره در مورد ناراحتیش صحبت کنه، زمانش هم بسته به روحیه ی همسرتون متفاوته

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من کلا در ماه حالا به هر علتی همینجوری میشم چند روز شخصیت ها متفاوت هست بهش فضا و زمان بده

باش گلم

سعی میکنم خودمو کنترل کنم هی بهش پیام ندم

ولی من اگه بودم دلم میخواست طرف بهم بگه بیا فلان جا ببینمت 🥺😂

هیییی

در مورد همه ی اقایون صدق نمیکنه، مثلا همسر من دوست داره در مورد ناراحتیش صحبت کنه، زمانش هم بسته به ...

همسر منم در مورد ناراحتیش حرف میزنه

بهم گفته که واس ایناس یذره تو فکرم 

ولی من واقعا دارم عذاب میکشم

ولی باید صبر کنم 

منم بدم میاد وقتی حالم گرفتس بهم گیر بدمبه قول اسی میرم تو غار تنهایی

اوهوم

پس تنهاش بزارم تا خودش بیاد