2777
2789
عنوان

چطور خوشحال میشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 48 پست

خدا بهم پول زیاد برسونه بزنیم با شوهرم ب زخمای زندگی😌😌😌😌ای خوشحال میشم ک نگو😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد کسل و بی حوصلم ک نگو😩گریمم نمیاد ک یکم گریه کنم اروم شه روانم بهم ریختس باید زنگ بزنم ب شوهرم چند تا چرت بگم ک دعوا درس شه تا گریم بگیره😕

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

سوال جالبیه.  کاش. همه جواب بدن.   من که خیلی سخت خوشحال میشم.   بعضی وقتا. اینجا. تاپیک های جالب میزنن.  که. حرف های خنده دار  زیاد توش هست.  چند دقیقه که می خندم.  یه ذره حالم عوض میشه.  ولی. معمولا. این تاپیک ها. می ترکه.       

ای پول همه بهانه از توست

والا بوخودا.کار ما از دعا برای سلامتی گذشته فقط پول😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

سلام در پاسخ به جوابت...منم یه مدت سخت از جام بلند میشدمو خیلی کسل بودم شبیه افسرده ها

بعد رفتم آزمایش و دیدم کمبود شدید ویتامین دی داشتم...

ک الان شکر خدا جبران شد و حالم خیلی خوبه...حتما برای خودت برنامه ریزی کن و برنامه های خو رو از تلویزیون دنبال کن...

تلتکس شبکه 2 اتاق تجربه رم بخون خیلی خوبه...

موفق باشی

با خوابیدن دخترم 🤗+غذاشو بی ادا ادفار خوردن  که مورد دوم خیلی کم پیش میاد

وای اختاپوس دقیقا میخواستم همینو بنویسم

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

والا من که بخاطربچه های کوچیک حبس خانگی ام..نداشتمم بادوستام نمیتونم برم بیرون

اینه که سالهاعادت کردم توی خونه شرایطش رامهیاکنم

آهنگ میذارم ومیرقصم

به باغچه میرسم

بازی میکنم بابچه هااگه بدخلق نباشن البته😬

کیک ودسردرست میکنم

جدیدامیخام شماره دوزی کنم اگه فرصت بشه البته

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
با خوابیدن دخترم 🤗+غذاشو بی ادا ادفار خوردن  که مورد دوم خیلی کم پیش میاد

حالا چرا اختاپوس 

تو که مامانی و دختر داری خانمی 

اختاپوس نباش یه کم لطیف تر 😊

از خدا جوئیم توفیق ادب