2777
2789
عنوان

دلیل اینکه خواستگار ندارم چیه

435 بازدید | 30 پست

ببنید من الان واقعا نمی‌خوام ازدواج کنم ولی این مسئله رو خانواده دارن یه جورایی به روم میارن 

دانشجوی فرهنگیان هستم 

قیافم هم خیلی خوبه 

خانواده به شدت سرشناس دارم و معروف هستن تو منطقه زندگیمون از خوب بودن 

وضع مالی پدرم هم خیلی خوبه 

و تیپ عادی و معمولی هم دارم و به خودم میرسم 

نه چادری هستم نه لباس های باز می‌پوشم 

اما باورتون میشه هییییچ خواستگاری ندارم ؟

و همه خانواده دارن این موضوع رو میکوبن تو سرم 🥲

قصد ازدواج ندارم ولی اینکه خواستگار ندارم عجیبه 

و اینکه 19 سالمه 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه یجوری میگی انگار ۴۰ سالته چه عجله اییه خواستگارم ب موقعه اش پیدا میشه

والا چی بگم همسن های من ازدواج کردند.

آخه همه میگن الان اوج خواستگار زیاده پس چرا هیچ کس نمیاد 

عزیزم حتما یه جوری یا رفتار کردی یا هستی کسی خودشو در حد خانوادت نمیدونه جلو بباد جواب رد بشنوه خصوصا اگر شهرستان باشی

هنوز ۱۹ خیلیییییی زوده خانوادت به روت اوردن یکبار حرف دلتو بگو متوجه بشن 

معمولا همه دنبال خانم معلم هستن 

تو منطقه ما که پسرا سر و دست میشکونن!

ولی شما غصه نخور سنی نداری....البته به فرهنگ شهرتون و خانواده تون هم بستگی داره

سمت ما دخترا از ۱۷ سالگی خواستگار دارن 

ولی بعضی مناطق تا ۲۳ سالگی ندارن چون رسم ندارن 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
عزیز دل خیلی وقت داری نگران نباش خواستگار واسه معلما زیاده تا دلت بخواد این حرفمو یادت باشه یه مدت د ...

والا چی بگم من که یه دونه هم نداشتم 

عزیزم حتما یه جوری یا رفتار کردی یا هستی کسی خودشو در حد خانوادت نمیدونه جلو بباد جواب رد بشنوه خصوص ...

ببین من شرایط خانوادم خیلی خوبه یک بار یکی بهمون گفت ترسیدیم بیاییم جلو جواب رد بشنویم 

خوب چطور باشم چجور رفتار کنم 

معمولا همه دنبال خانم معلم هستن تو منطقه ما که پسرا سر و دست میشکونن!ولی شما غصه نخور سنی نداری....ا ...

من خودم قصد ازدواج ندارم فقط نگران اینم که با این شرایط چرا خواستگار ندارم نکنه مشکل خاصی دارم 

اینکه با این سن این تفکرات رو داری عجیبه والا ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین من شرایط خانوادم خیلی خوبه یک بار یکی بهمون گفت ترسیدیم بیاییم جلو جواب رد بشنویم خوب چطور باشم ...

یه مقدار خاکی تر بعدم عزیرم بخدا هرکی یه قسمتی داره ۱۹سال خیلی سن کمیه 

من خودم دختر دارم تا نشه ۲۶ ۲۷ نمیزارم ازدواج کنه