2777
2789
عنوان

برای طلاق بگم داستانم چطوریه

441 بازدید | 31 پست

من حدود سیزده سال زندگی کردم با شوهرم. با بد و خوبش ساختم.  یه بار اومدم شهرستان خونه بابام واسه قهر. اما نتونستم بزای طلاق کاری بکنم. 

برگشتم و تصمیم گرفتم قید طلاق بزنم. اما شوهرم اونقدر بد بود ک دوباره ب فکر طلاق افتادم. 

نه شغل داشتم ن پس انداز ن هیچی. 

شوهرم توی دعوا عین نقل و نبات حرف طلاق میزد. 

همش میگفت گمشو برو خونه بابات... 

تو روزایی ک من تصمیم گرفته بودم قید طلاق بزنم.تو فکر بچه بودم.حتی با اصراذ من شوهرمم برای بچه زبانا راضی شده بود.... چون نمیخاستم مطلقه باشم.... 

اما شروع کردم خودمو برای طلاق آماده کردن. 

یه سازمان دولتی آزمون استخدامی دادم و شهر پدرمادرمو انتخاب کردم. خدا خواست و تلاشم نتیجه داد... استخدام شدم. 

به شوهرم گفتم بریم شهر ما زندگی کنیم موقت... قبول نکرد. من گفتم این فرصت از دست نمیدم.... میرم خونه بابام یکسال میمونم سرکار چون سال اول انتقالی نمیدن.... بعدش ایشاله انتقالی میگیرم... برمیگردم... یه جورایی تو عمل انجام شده گذاشتمش.... 

اومدم. چند ماهه اینجا.... شهرستان خونه پدرم اما بعضی هفته ها میرم آخر هفته خونه خودم سرمیزنم میام... 

تو این مدت خیلیییییییی اذیتم کرده. تلفنی سر هر مسئله ای باهام دعوا میکنه... تمام توهین فحاشی هایی ک قبلا تو خونه انجام میداد الان از پشت تلفن میکنه.... و الان زبونش درازه که تو رفتی اونحا زندکی تو ول کردی پس ما دچار اختلاف شدیم. انگاااار ما سیزده سال گل وبلبل بوده زندگی مون. 

الان من یه جورایی برای طلاق مصمم شدم. اما چون به بهانه شغل اومدم شهرستان و خونه رو ول کردم... شوهرم برگ برندش اینه که چون تو ول کردی رفتی ما زندکی مون خراب شد.... 

البته ک من پیش خودم میدونم. اونم میدونه. اما این تصویر برایی همه داره درست میکنه که منو باعث این جدایی نشان بده. 

بنظرتون الان چکار کنم؟ 

چطور برای طلاق اقدام کنم ک اینقد ب ضررم نباشه

عزیزم یه واقعیت رو بهت بگم

تا روزی کع انقدر لنگ حر فو نظر بقیه هستی رنگ خوشبختی نمیبینی

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بچه نداری بزار یکسال بشه خوب جا بیفته بعد بگو می‌خوام بیام انتقالی میگرم ببین دیگه بهانه اش چیه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه مدت تو خونه شوهرت زندگی کن. ک نتونه محکومت کنه به دلیل ترک منزل. سعی کن موقع فحاشی گوشیت روی فیلم برداری باشه. پیام های فحش و تینا رو بردار. مخصوصا اگه تهدیدت کرد .تا میتونی خلاصه مدرک حمع کن. کد ملیش ببر بزنن بیاد بالا  ک هرچی بنامشه. اون کاغذ رو بردا برا روز دادگاه برا مهریه. تا قرون اخر ازش بگیر. مردی ک این مدت دوریتو تحمل کرده  یه عمر میتونه نبودتو تحمل کنه. احتمالا تو اب نمک داره یکیو

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
اون موقع که برگشتی و بدرفتاریاش رو ادامه داد به خاطر این بود که فکر می کرد مجبور شدی برگشتی و راهی ج ...

یه مدت خوب بود... اما دوامی نداشت.. برگشت ب ذات اولش

حالا اون راضی به طلاق هست یا فقط حرف میزنه،حاضر به طلاق توافقی هستی خودت

تاحالا جدی راجعبه این قضیه حرف نزدیم. اون میگه اگه نمبخای طلاق و فلان.... راجعبه همه مسائل زندگیم همین بوده. اما من نگفتم طلاق میخام