دوهفته پیش رفتم سونو ساک ۱۰ میل بود ۵ هفته و۵ روز کیسه زرده ام حتی تشکیل نشده بود پوچ یا تشکیل میشه؟ بارداری قبلیم جنین ۵ هفته قلبم داشت .سن ساک با جنین یکیه یا فرق داره؟ توروخدا جواب بدین😭
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
جنینت بازم ریز دیده شده واس من اصلا عکس سونو بزارم؟
ببین اونموقع ب من عکس مدادن یه سونو واژینال انجام دادن و همینو گفتن از رو عکس نمیتونم چیزی بگم گفتن دو هفته بعد بیا ک رفتم دیدم قلبشم میزنه انشالله برای شماهم همینه