2777
2789

دوهفته پیش رفتم سونو ساک ۱۰ میل بود ۵ هفته و۵ روز کیسه زرده ام حتی تشکیل نشده بود  پوچ یا تشکیل میشه؟ بارداری قبلیم جنین ۵ هفته قلبم داشت  .سن ساک با جنین یکیه یا فرق داره؟ توروخدا جواب بدین😭

هفته هشت ب بعد قلب دیده شد

قبلش فقط ساک بود

تشکیل میشه صبر کن.استرس نداشته باش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هفته هشت ب بعد قلب دیده شدقبلش فقط ساک بودتشکیل میشه صبر کن.استرس نداشته باش

یعنی کیسه زرده و جنین نبود چند وقتت بود؟ اصلا آدم نمیتونه بی خیال باش یکسال و نیم پیشم سقط داشتم تنبلی دارم دیر باردار میشم اینم اینجوری شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار قبل هشت هفته رفتم .فقط ساک بود و کیسه زرده

بعد هشت هفته رفتم قلب دیده شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
جنینت بازم ریز دیده شده واس من اصلا عکس سونو بزارم؟

ببین اونموقع ب من عکس مدادن یه سونو واژینال انجام دادن و همینو گفتن از رو عکس نمیتونم چیزی بگم گفتن دو هفته بعد بیا ک رفتم دیدم قلبشم میزنه انشالله برای شماهم همینه

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

ببین اونموقع ب من عکس مدادن یه سونو واژینال انجام دادن و همینو گفتن از رو عکس نمیتونم چیزی بگم گفتن ...

من سونو شکمی دادم البته اینم بگما شکمم دارم احتمال داره بخاطر اون خوب نشون نده البت بارداری قبلیم شکم داشتم میگم شاید بدتر شدم. اینسری دکتر خیلی جوون بود احساس کردم کارش خوب نیست دستگاه خوب فشار نمی‌داد کلی آب خوردم میگفت  مثانه خالیه گفتم والا دیگ ترکیدم😕

من سونو شکمی دادم البته اینم بگما شکمم دارم احتمال داره بخاطر اون خوب نشون نده البت بارداری قبلیم شک ...

خب همونه سونو شکمی همین ک کیسه روز هم نشون داده خوبه چون همونم نشون نمیده خیلی وقتا معمولا تو هفته های اول واژینال میکنن نگران نباش

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

خب همونه سونو شکمی همین ک کیسه روز هم نشون داده خوبه چون همونم نشون نمیده خیلی وقتا معمولا تو هفته ه ...

من چون با بارداری قبلی مقایسه میکنم ناراحتم اون قلبم داشت همین ۵ هفته بود مرسی عزیزم ک جواب دادی