دیروز با خانواده شوهرم داشتیم دومینو بازی میکردیم بعد خواهر شوهرم دوستش اومد رفتن اتاق خواهر شوهرم بعد خواهر شوهرم گفت میشه باند صوتی(اسپیکر )رو بدی میخوام آهنگ بزارم گفتمش برو ببرش ولی بزارش پیش در که ماهم گوش بدیم بعد شوهرم هی میگفت نه ببرش تواتاقت بهش گفتم آخه منم میخوام گوش بدم گفت نه بزارببرتش اتاقش صداش بلنده منم ناراحت شدم (چون حرفمو جلو خانوادش زمین انداخت) دیگه هیچی نگفتم اونم به روخودش نیورد بعدکه اومدیم اتاقمون گف چته صورتتو جمع کردی گفتمش تو فکرکن از کِی صورتمو جمع کردم گفت وقتی باند رو بردن ؟گفتمش اره چرا حرفمو زمین انداختی جلو بقیه خلاصه از اون انکار ازمن اصرار بحث مون شد قهرکردم از دیشب بامن حرف نمیزنه نه اومد نازمو کشید نه کاری کرد انگار خودش قهره درضمن من (فردا پریود میشم)خودش هم میدونه من چند روز قبل از پریود شدن حال واحوالم عوض میشه ولی درک نداره بنظرتون من مقصرم؟یانه دلم نمیخواد بحث کش پیداکنه اولین بازهم نیست حرفمو جلو خانوادش حرفمو زمین میندازه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد سما میگید حرف شما رو جلوی خانواده اش زمین انداخت؟ این اصطلاح مربوط به موقعیت شما نبود
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
چه شوهر بی درکی شوهر من یروز قبل پری من و تاج میکنه میزاره رو سرش دم به دیقه میگه چی نارحتت میکنه ملکه یرمن بگو انجام ندم چیکار کنم ملکه یذمن حالش بهتر شه 🤣