2777
2789

سلام بچه ها 

من و یه آقایی که هم دانشگاهیی هستیم حدود یه سال شده که با هم داریم آشنا میشیم وقصدمون ازدواج واسه ۱ونیم سال آیندس

تو این مدت من با ایشون بیرون میرفتم و رفته رفته رابطمون جدی تر میشد و رابطه فیزیکی هم با هم دیگه داشتیم(ج.ن.س..ی نهههه ها ،در حد ب.وس . ب.غل)

یبار که بیرون بودیم یکی اومد ما رو در حال ب.غل دید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بچه ها من و یه آقایی که هم دانشگاهیی هستیم حدود یه سال شده که با هم داریم آشنا میشیم وقصدمون از ...

از آدمای گ.شت بودن 

و اصراااار که باید به بابای دختره زنگ بزنیم و بگیم 

منم با کلی التماس و خواهش قانعشون کردم و کارت دانشجوییمو نشونش دادم و با دیدن رشته مون یه ذره پا پس کشید و گفت حرکت کنین برین 

من سر این قضیه به شدتتتتت استرسی شدم و تا یه هفته دست و پام به هیچ کاری نمیرفت

برنامه ازدواج برای ۱ سال و‌نیمه دیگه؟؟؟؟۱ سیبو‌ میندازی بالا هزار‌چرخ میخوره میاد پایین . برای خودتو ...

خب اگه بخوام کامل توضیح بدم 

من دانشجوی پزشکیم و ایشون دندان 

من برای اینکه راحت تر بتونم وارد زندگی متاهلی بشم بهتره که آزمون علوم پایه رو بدم بعد به فکر مراسم ازدواج اینا باشم 

آزمون علوم پایم هم میشه شهریور ۴۰۵

خب اگه بخوام کامل توضیح بدم من دانشجوی پزشکیم و ایشون دندان من برای اینکه راحت تر بتونم وارد زندگی م ...

و با ایشون حرف زدیم که ما همه چیز همدیگه رو شناختیم از هم دیگه راضی هستیم و قصد این رابطه ازدواجه 

فقط باید تا آزمون صبر کنیم و بعد اقدام کنیم 

از طرف دیگه هر چقد به پایان درس مون نزدیکتر باشه بهتره