2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ها و گلاب رو حذف کن

فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و نمک و یه کوچولو دارچین واسه عطرش فقط بزن

پیاز داغ کن ادویه بزن گوشت رو تفت بده یه قاشق رب بزن اونم حسابی تفت بده خود گوشت رو هم اگر چرخی هست با پیاز و زردچوبه و فلفل و نمک ورز بده بعد قلقلی کن بریز تو پیاز داغ تفت بخوره خوب آب جوش بریز و بزار قشنگگگگگ بجوشه لعاب بده

لپه هم دوبار یک ربعه بپز هی آبشو بریز دور بعد بریز قاطی بقیه مواد تا بپزه

پیازتو وقتی سبک شد گوشت بهش اضافه کن...

ربتم حتما تفت بده..

اب کم بریز و با حرارت کم بپزه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

لپه رو بزار ۵ دقیقه ای قل بخوره. ابکش کن.بعد بریز رو گوشت تفت بده ۲ دقیقه و اب جوش بریز

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

لپه رو میخیسونم و بعدش میزارم با اب بپزه. لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ میکنم میزارم تو اب تلخیش بره

پیاز سرخ میکنم و بعدش که نگینی شد گوشت رو همراه باهاش تفت میدم. درشو میزارم و شعله رو کم میکنم. سیب زمینی رو خلال خرد میکنم میشورم میزارم ابش بره سرخ میکنم.

اگه حوصله داشتم رب رو سرخ میکنم. گوجه به تعداد نفرات رنده میکنم.

اب لپه رو میریزم میره. مواد رو قاطی میکنم. اب جوشیده شده و روغن زردچوبه فلفل سیاه و نمک میریزم. میزارم با هم بپزن. نیم ساعت مونده لیمو رو میریزم.