لپه رو میخیسونم و بعدش میزارم با اب بپزه. لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ میکنم میزارم تو اب تلخیش بره
پیاز سرخ میکنم و بعدش که نگینی شد گوشت رو همراه باهاش تفت میدم. درشو میزارم و شعله رو کم میکنم. سیب زمینی رو خلال خرد میکنم میشورم میزارم ابش بره سرخ میکنم.
اگه حوصله داشتم رب رو سرخ میکنم. گوجه به تعداد نفرات رنده میکنم.
اب لپه رو میریزم میره. مواد رو قاطی میکنم. اب جوشیده شده و روغن زردچوبه فلفل سیاه و نمک میریزم. میزارم با هم بپزن. نیم ساعت مونده لیمو رو میریزم.