2777
2789
عنوان

بابام‌بهم پیام داده

592 بازدید | 59 پست

اول تعریف کنم قضیه از چه قراره 

ما چند ساله خونه پدرم میشینیم خودمونم خونه داریم ولی چون جاش ب نسبت خونه پدرم پایینتره اومدیم اینجا نشستیم خونه خودمونم دادیم اجاره بابام هیچ حرفی از اجاره نزد بنده خدا خیلی کمک حالمون بوده تا الان ولی ما خودمون اجاره رو که میگرفتیم میزدیم ب حساب بابام ولی الان ۳ ماهه مستاجر ما اجاره رو نداده چون بیکار شده گفتع ازپول رهن کم کنید از ماهه دیگه میده ماهم اجاره بابامو ندادیم بهشونم گفتم مستاجرمون اجاره نداده 

امروز بابام پیام داد مستاجرتون این ماه هم اجاره رو نداد؟ اینجوری جمع میشه بهتون فشار میاد..

بنده خدا خودش بازنشسته س حق میدم بهش ولی من خیلی یه جوری شدم عذرخواهی کردم گفتم نداده خودم خورد خورد میدم بهتون گفت ممنون بنظرتون برم یه تیکه طلا بفروشم اجاره ۳ ماهو یه جا بدم؟ اصلاولسم مهم نیست طلا حیفه یا نیست هر چند دارم ذره ذره طلامیخرم بشه پسنداز ولی بابام اینجوری گفت حالم بده میخوام یه تیکه طلا بفروشم اجاره ۳ ماهو بدم شاید بابامم‌فشار روشه نمیدونم...

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

چی بگم والا

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ‌دختر خوبی هستی نمی دونم چی بگم هر جور خودت صلاح میدونی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

به همسرتون نگو بابام اینجوری گفته

ولی بگو ما که اینجا نشستیم اجاره ندادیم و اینا

شاید بتونه جور کنه دیگه نیاز نباشه طلا بفروشی

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الان بابای من بود ی قرونم نمی‌گرفت ازم

شرایطا فرق داره عزیزم

ناراحت نشو عزیزم به جای این که کرایه بدی سعی کن اون خونه بفروشی واحد پدرتو بخری ازش یا خونه رو به نام پدرت بزن و خونه اس به نامتون بزنه ک الباقی پول رو کم کم بهش بدید 

اینجور هم‌کمک خوبی به شما میشه هم ایشون خودشون میدونه و مستاجرش و کسی هم‌نمیگه داماد سرخانه اید

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اره حتما این کار کن اصلا ناراحت نشو والا از خوبی پدرته که هیچی نگفته صد درصد گفتی خونه پدرم منطقش بهتره پس کرایشم بیشتر او خونه شماست که میدید بهش اینم لطف شاید به چشم شما نیومده  بازم خدا به پدرتون سلامتی بده

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
الان بابای من بود ی قرونم نمی‌گرفت ازم

بابای من از سال اول ازدواجم کمک حالمون بوده الانم بازنشسته س مریضه هزار جور خرج داره فقط من یچه ش نیستم که خب چیزی هم‌نگفت بازبون بی زبونه شاید خواسته بگه فشار رومه وگرنه خانوادم خیلییییی کمک حالن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...