2777
2789
عنوان

بابام‌بهم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرتون نگو بابام اینجوری گفتهولی بگو ما که اینجا نشستیم اجاره ندادیم و ایناشاید بتونه جور کنه دی ...

درواقع دارن کرایه منزل به پدرشون میدن ولی با قیمت کمتر

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

حتما نیاز داره که پیام داده اره بفروش ولی مستاجرتون وقتی بدهیش زیاد به باهاش به مشکل میخورید

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

این همه محبت خوبی کرده یه حرف زده یه جوری شدی؟هیییچ کس جز پدر و مادر بدون قصد حرفی نمیزنه کاری نمیکن ...

عزیرم یه جوری شدم واسه بابام نه واسه خودم قطعا روش فشاره

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
به همسرتون نگو بابام اینجوری گفتهولی بگو ما که اینجا نشستیم اجاره ندادیم و ایناشاید بتونه جور کنه دی ...

هیچی نگفت بهش ولی میدونم بگمم میخواد بره قرض  کنه نگم بهتره

مشخصه بنده خدا پدرت هم مشکلات مالی بهش فشار آورده . به شوهرت بگو اگه میشه پول جور کنید طلارو نگه دار ...

اره حس کردم فشاره روش ب همسرم هیچی نگفتم نمیگم چون میدونم میره قرض میکنه یهو ۲۱ تومن نداره بده یه جا

خب از رهن بردارید و بدید پدر محترم و قدرشو بدونید که این جور دختری رو تربیت کرده 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

همین که با مستاجرتون مدارا می کنید، خدا هم یه راهی برای شما باز می کنه.

اره اونم دست خودش نبوده بیکار شده ولی بابامم بنده خدا این خونه رو خریده ک کمک خرجش باشه خیلی ناراحتم واسش طلا رو میفروشم پول بابامومیدم

ناراحت نشو عزیزم به جای این که کرایه بدی سعی کن اون خونه بفروشی واحد پدرتو بخری ازش یا خونه رو به نا ...

نمیشه عزیزم خونه ما شاید نصف مبلغ حونه پدرم باشه چجوری پولو بدیم شدنی نیست 

اره حتما این کار کن اصلا ناراحت نشو والا از خوبی پدرته که هیچی نگفته صد درصد گفتی خونه پدرم منطقش به ...

چرا ب چشممون نیومده؟ منو شوهرم خیلی جلوشونو پشتشونو دعاشون میکنیم از اول کمک حالمون بودن الانم واسه بابام ناراحت شدم نه خودم