2777
2789
عنوان

بابام‌بهم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 59 پست
بابای منو چی میگی میگه سند خونتو بده برم باهاش وام بگیرم.گرونی و بی پولی جایگاه ها و حرمتهارو از بین ...

خیلی اوضاع اقتصادی خراب شده خدا بسازه واسه همه ولی بابای من با اینکه دخترم از اول کمک کرده بهمون الانم قطعا روش فشاره وگرنه دم نمیزد

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ب چشممون نیومده؟ منو شوهرم خیلی جلوشونو پشتشونو دعاشون میکنیم از اول کمک حالمون بودن الانم واسه ...

یه جوری نوشتی که فک کردم از دست بابات ناراحتی نوشتی یه جوری شدم 

در کل بدون حتما براش جبران کن 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
پول پیش چکار کردی؟از اون‌ بده؟ بازنشسته گناه داره .اگه فروختی نگی بهش طلا مو فروختم بابات ادیت میشه ...

پول پیشو یه وام گرفتیم ماشینو عوض کردیم میخواستیم بدیم ب بابام گفت نمیخوام ماشینتون مهم تره بچه دارید

نه هیچی نمیگم بهش

شاید بنده خدا لازم داره تو این اوضاع گرونی یکی با بچه باشه خرج آب و برق دو برابر میشه شرایط همه مساو ...

بابای من اصلا بی معرفت نیست بخدا الانم قطعا لازم داره ک به روم اورده

چرا ب چشممون نیومده؟ منو شوهرم خیلی جلوشونو پشتشونو دعاشون میکنیم از اول کمک حالمون بودن الانم واسه ...

از این به چشمتون نیومده که ۳ ماه عقب افتاده اصلا حس نکردی ۱ درصد بابات چرا باید این ۳ ماه اجاره نگیره 

با اینکه تو متساجر داری نه اون

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
پول پیشو یه وام گرفتیم ماشینو عوض کردیم میخواستیم بدیم ب بابام گفت نمیخوام ماشینتون مهم تره بچه داری ...

اخه عزیزم چه مهربون 

الان شرایط اقتصادی سخت شده برای بازنشسته ها سخت تر طبعاخونه پدرتون بیشتر اجاره میره حتما زودتر پولو جور کن بده مهم نیست طلا بفروش بعد که مستاجر داد طلا میخری نهایت یکم کمتر میشه مهم نیست 

خدا نگهدار پدرت باشه 

حتما نیاز داره که پیام داده اره بفروش ولی مستاجرتون وقتی بدهیش زیاد به باهاش به مشکل میخورید

۲ ساله نشسته یه روزم اجاره ش دیر نمیشد الان بنده خدا بد اورده بیکار شده  نمیدونیم چیکار کنیم

خب از رهن بردارید و بدید پدر محترم و قدرشو بدونید که این جور دختری رو تربیت کرده

قربونت عزیزم.پول رهنو میخواستیم بدیم ب پدرم قبول نکرد گفت سه وام بگیرید بزازید روش ماشینتونو عوض کنید💔

بابای من اصلا بی معرفت نیست بخدا الانم قطعا لازم داره ک به روم اورده

خدا نگهدارش باشه 

خودتون جای پدرتون بزارید مطمنا سختش بوده بگه ولی حتنا حتما نیاز داشته که عرورش و شکسته سعی کن دیگه عقب تیوقته اکه طلا فروختی زیاد اومد جلوتر هم دادی چه بهتر 

بعد بفهمه طلاتو فروختی برات بد نمیشه ؟

نه خداروشکر کاری نداره خوشحالم میشه خیلی قدردانه ولی اصلا نمیگم بهش حساب کتاب طلاهارو نداره

یه جوری نوشتی که فک کردم از دست بابات ناراحتی نوشتی یه جوری شدم در کل بدون حتما براش جبران کن

نه بخدا واسه بابام ناراحتم اخه هیچوقت نشون نمیداد مشکلاتشو الان بغض کردم ک انقد بهش فشار اومده ک بهم پیام داده قطعا واسه اونم راحت نبوده پیام بده💔