2777
2789

دوستان من واسم اصلا مهریه مهم نیست چون وضع مالی خودمونم خوبه خداروشکر دامادم همینطور 

ولی دلم میخواد مهریم باکلاس باشه 

فامیلای باکلاستون مهریشون چی بوده بگید منم ایده بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی به وضع مالی نداره زنی که خرج نداره ....

سه دونگ خونه یا یه دونگ خونه و سکه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

خدایی مهریه برات مهم باشه

حقته 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من خودم باکلاس بودم 114و حق تصنیف اموال وحق طلاق

ی مرد پیدا شد حق طلاق ب زنش داد

از رازت برامون پرده برداری میکنی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دیشب همین مهریه پسر عمم رو تعیین کردن چون وضع مالی دختر خوب بود ۱۰۰ تا سکه گذاشت ولی دختر عمم با شوهرش ۷۰۰ تا گذاشت ولی زندگی خوبی ندارن امیدوارم شما خوشبخت بشید

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

منو گفتن ۳۱۳ تا

خودم میخواستم سال تولدم باشه ولی اون موقع قبول نکردن

منم ناراحت شدم دیگه نامزدم با خانوادش صحبت کرد خانوادشم با خودم صحبت کردن گفتن نهایتا تو محضر زیاد میکنن

دیگه خدا داند 

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ما هرچی آدم اصیل و متشخص ديديم مهریشون اونقدر نبوده عوضش هرچی آدم تازه به دوران رسیده بوده بیا و ببی ...

من ک ب خانوادم گفتم بگید مهریه خیلی برای ما اهمیت نداره چون اونچیزی ک باید ادمارو داخل زندگی نگه داره عشقه و اینا ملاک نیست هر چقدر خودتون صلاح میدونید 

ولی دوستم میگه این خوب نیست ممکنه