خخخ منم دقیقا همینمانگار دشمن همن بجای برادراز صبح تا شب این اونو میزنه اونم اینو میزنه میشینن کف خو ...
هووووف دختر و پسر منم اینجورن پسرم خیلی کنار خواهرش حس نا امنی میکنه از دستش شیر آب اینا هیچی نمیخوره بغلش بره جیغ میزنه همش میترسه بندازتش یا شیرو یجوری بپزونه تو گلوش این صدا میزنه مامان هی اون صدا میزنه مامان منم میگم یامان انقد داد میزنم تو خونه همسایه ها دلشون به حالم میسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلشم بود ولی حداقل تنها بودم بعد دنیا اومدنش دو نفری زجر کشیدیم ....شوهرم ادم ناحسابی بود که بعد او ...
انشالا زندگیت پراز ارامش بشه عزیزم درست میگی مرد خیلی موثره تو ارتباط با بچه !ب نظرمن اگ ی شوهرخوب باشه زن از وجود بچش لذت میبره باهمه سختی هایی که داره
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
انشالا زندگیت پراز ارامش بشه عزیزم درست میگی مرد خیلی موثره تو ارتباط با بچه !ب نظرمن اگ ی شوهرخوب ب ...
ممنونم عزیزم
بلع نقش مرد تو زندگی خیلی زیاده متاسفاته همسرم بیشتر دشمن بود تا پدر
خدا بع شما هم سلامتی بدع
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
حدس زدم چون از بچه کسی حس پشیمونی نداره خودمم شوهرم خوب نبود براهمین خیلی اذیت شدم
ممنونم درکم کردین
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻