2777
2789
😂😂😂😂 ب منم میگن دخترت تنهاست ی خواهر بیار براش بعد میگن پسرتم تنهاست یه برادرم برا اون بیار 😟😂 ...

بعد ميگن بچه هاي همسايه تنهان 

خلاصه تا يائسگي ول نميكنن

مادر من تا بهش ميگم پريودم: يه بچه بيار

سلام:

يكي بيار

خدافظ: يكي بيار

راستي مامان: يكي بيار

مامان طلاق گرفتم: يكي بيار

مامان خبرم طلاق گرفتم از هوا بيارم: خب بايد يكي مياوردي

خلاصه پشتكارش عاليه

خخخ منم دقیقا همینمانگار دشمن همن بجای برادراز صبح تا شب این اونو میزنه اونم اینو میزنه میشینن کف خو ...

هووووف دختر و پسر منم اینجورن پسرم خیلی کنار خواهرش حس نا امنی میکنه از دستش شیر آب اینا هیچی نمیخوره بغلش بره جیغ میزنه همش میترسه بندازتش یا شیرو یجوری بپزونه تو گلوش این صدا میزنه مامان هی اون صدا میزنه مامان منم میگم یامان انقد داد میزنم تو خونه همسایه ها دلشون به حالم میسوزه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلشم بود ولی حداقل تنها بودم بعد دنیا اومدنش دو نفری زجر کشیدیم ....شوهرم ادم ناحسابی بود که بعد او ...

انشالا زندگیت پراز ارامش بشه عزیزم درست میگی مرد خیلی موثره تو ارتباط با بچه !ب نظرمن اگ ی شوهرخوب باشه زن از وجود بچش لذت میبره باهمه سختی هایی که داره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بعد ميگن بچه هاي همسايه تنهان خلاصه تا يائسگي ول نميكننمادر من تا بهش ميگم پريودم: يه بچه بيارسلام:ي ...

😂😂😂منم خواهرم و مادرشوهرم خیلی میگن یکی دیگم بیار

هووووف دختر و پسر منم اینجورن پسرم خیلی کنار خواهرش حس نا امنی میکنه از دستش شیر آب اینا هیچی نمیخور ...

خخخ مام همینیم تازه بزرگ ترم ک میشن بدتر میشن نمیدونم چرا😬

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

خخخ مام همینیم تازه بزرگ ترم ک میشن بدتر میشن نمیدونم چرا😬

دقیقااااا 

دخترم بچه تر بود راحت بودم هرچی حرفای جدید یاد میگیرن بدبختیای ادم شروع میشع انگار

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

انشالا زندگیت پراز ارامش بشه عزیزم درست میگی مرد خیلی موثره تو ارتباط با بچه !ب نظرمن اگ ی شوهرخوب ب ...

ممنونم عزیزم 

بلع نقش مرد تو زندگی خیلی زیاده متاسفاته همسرم بیشتر دشمن بود تا پدر

خدا بع شما هم سلامتی بدع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دقیقااااا دخترم بچه تر بود راحت بودم هرچی حرفای جدید یاد میگیرن بدبختیای ادم شروع میشع انگار

اره بابا پسر من کلاس دومه واقعا نابود شدم از پارسال تاحالا

خونمون جنگه اصن

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

ممنونم عزیزم بلع نقش مرد تو زندگی خیلی زیاده متاسفاته همسرم بیشتر دشمن بود تا پدرخدا بع شما هم سلامت ...

حدس زدم چون از بچه کسی حس پشیمونی نداره خودمم شوهرم خوب نبود براهمین خیلی اذیت شدم 

عزیزم خداحفظشون کنه اختلاف سنیشون مثل بچه هامنه

خدا حفظشون کنه گلی

حدس زدم چون از بچه کسی حس پشیمونی نداره خودمم شوهرم خوب نبود براهمین خیلی اذیت شدم

ممنونم درکم کردین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻