2777
2789
عنوان

کیا دماغ عمل کردننننن

163 بازدید | 23 پست

داخل بینی ب جای تامپون اسپیلنت داشتن؟ بعد از چند روز برداشتن؟ درد داشت؟ چجوری تمیزش میکردین؟ من اسپیلنت ها ی سوراخش پر از خون و ی سوراخش ترشح زرد داره اصلا با سرم تخلیه نمیشه یجوری کیپ و چسبیده ب دماغم یعنی دکتر چطور میتونه درش بیاره😢

داخل بینی من مش بود ، روز سوم رفتم برای کشیدن 

اسپری دی بی سالین رو دو تا پاف هر دو سه ساعت یک بار میزدم 

قبل از کشیدن مش هم زیاد اسپری کردم که درد نداشته باشه در آوردنش و اصلن هم درد نداشت

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تامپون داشتم سه روزه کشیدم با سرم شست و شو می‌شینم و با پماد با گوش پاک کن داخلش چرب میکردم 

چند روزه عمل کردی چرا نمیری بکشی ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من تامپون داشتم سه روزه کشیدم با سرم شست و شو می‌شینم و با پماد با گوش پاک کن داخلش چرب میکردم چند ر ...

۵ روزه عمل کردم گفت بعد یک هفته بیا دربیارم ولی اینقد کیپ و سفت شده میترسم برم

فکر کنم مش راحت تره اسپیلنت پر خون و سفت شده بعید میدونم دربیان

نمی دونم عزیزم 

ولی نگران نباشید و به خودتون استرس ندید 

من خودم قبل از برداشتن خیلی استرس داشتم ولی اصلن چیزی که فکر می کردم نبود

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
۵ روزه عمل کردم گفت بعد یک هفته بیا دربیارم ولی اینقد کیپ و سفت شده میترسم برم

چشم بذاری گذشته یک هفته تا ده روز آتل و همش برمیداره راحت میشی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من داداشم عمل کرد اسپیلنت گذاشتن بعد ۶ روز هم دکتر درش آورد خیلی راحت ،درد هم نداشت

چجوری تمیز میکرد؟ من ی سوراخ پر خون یکی پر ترشحات عین سنگ شده از روز دوم شستشو میدادم اما اصلا آب رد نمیشد کیپ کیپ