2777
2789
عنوان

شوهر دوستم بهم پیام داده تو موقعیت خیلی بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 59 پست
به یه مردی که شوهر دوستتو میشناسه و آدم منطقی هم هست بگو بره گوششو بپیچونه خودشو جمع کنهمثلا برادر ش ...

برادر شوهر ندارم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

من شوهر خودمو میشناسم منطقی با من رفتار میکنه، چون میدونه اهل این کارا نیستم، بهم میگه با دوستت کات کن اینم بلاک کن. بنابراین تو همچین شرایطی ب شوهرم حتما میگم.

ب پیامشو هم برا دوستم میفرستم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگوبستگی به اخلاق دوستت دارهمن اگه باشم ترجیح میدم ندونم و ارامش زندگیم بهم نخوره و زندگیمو بکنما ...

اگ واقعی باشه ببین چقدرهرزه ک ب دوست زنش پیشنهاد داده

نتونسته کنترل کنه خودشو

۱۰۰٪ با صدنفر دیگم هست

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یهویی بدون مقدمه و حرفی ،پیام داده،،، من ازت ... 

عجیبه مردا معمولا ی پیش زمینه ای ، مقدمه ای میچینن بعد میرن سر اصل مطلب !!!! عجیبه

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

میدونید چی جالبه برام که این نر هول شماره شما رو از کجا آورده؟!

از گوشی خانمش دیگه😑

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌