2777
2789
من مدرسم ابتدایی کنار خونمون بود یادمه روزای زمستون تا لحظه آخر از زیر کرسی بیرون نمیومدم چقد خواب ش ...

واای یادش بخیر منم از زیر دوست تا پتو بیرون اومدن برام سخت بود

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یاد اون روزهامون بخیر بابام میگفت سر صبح سارا پاشو بیا دم پنجره برفه ببین چقدر زیاده و به ۱۱۸زنگ میز ...

چقد اون زمانا دهه هشتاد برف میومد و هرچی هم برف میومد تعطیلمون نمیکردن

من متولد ۷۶ ام شما چی

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچگی من هیچ خاطره خوبی از عید و بهار ندارم،با بوی بهار افسرده میشدم و متنفر بودم

اما وقتی ازدواج کردم طعم و‌ بوی عید و تازگی بهار چشیدم عاشق ابری شدن ناگهانی هواشو و ی رگ بارون شدیدشم،بعدش هوا تااازه و و پراز طراورت میشه و دوسش دارم

چقد اون زمانا دهه هشتاد برف میومد و هرچی هم برف میومد تعطیلمون نمیکردنمن متولد ۷۶ ام شما چی

اره واقعا 

من۷۳

زمستون کلی لباس بافتنی و گرم میخریدم 

الان دخترم تو خونه با تی شرت میگرده 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ممنون دعا کن برام

چشم عزیرم

اره واقعا من۷۳زمستون کلی لباس بافتنی و گرم میخریدم الان دخترم تو خونه با تی شرت میگرده

خیلی دلم تنگ شد چقد بچگی قشنگی داشتیم. بچهامون که همش حبسن تو خونه

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

اره واقعا من۷۳زمستون کلی لباس بافتنی و گرم میخریدم الان دخترم تو خونه با تی شرت میگرده

منم ۷۳ هستم

یادمه ی هفته تعطیل می‌شدیم بخاطر برف چقدر خوب بود چقدر برف بازی میکردیم

دختر من ۸ سالشه برف از نزدیک ندیده

تو رو به جدت منو لایک نکن
خیلی دلم تنگ شد چقد بچگی قشنگی داشتیم. بچهامون که همش حبسن تو خونه

واقعا 

گاهی میگم بچگی های ما کجا بچگی های اینا کجا 

کاش می‌شد برگشت به عقب 

منم ۷۳ هستمیادمه ی هفته تعطیل می‌شدیم بخاطر برف چقدر خوب بود چقدر برف بازی میکردیمدختر من ۸ سالشه بر ...

یادش بخیر یادته شبکه استانی میزدیم تو اخبار بگن فردا کدوم شهر و سری ها تعطیلن 

دختر منم دیده از نزدیک اما بی دوام و کم

یاد اون روزهامون بخیر بابام میگفت سر صبح سارا پاشو بیا دم پنجره برفه ببین چقدر زیاده و به ۱۱۸زنگ میز ...

چقدر خوب بود 😍

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼