2777
2789

چقد دلم برای زمستون میسوزه 

همیشه نادیده میگیرنش . هی میگن بو عید میاد 

انگار بهمن قربانیه هیشکی حواسش نیست بهمن چقد قشنگ و تکرار نشدنیه 

کاش زمستون طولانی باشه خیییلی طولانی تا بباره ب کشور خشک و بی آبمون 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال اولین سالیه که متاهلم ذوق دارم برای عید :))))))

منمممم 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

چقد دلم برای زمستون میسوزه همیشه نادیده میگیرنش . هی میگن بو عید میاد انگار بهمن قربانیه هیشکی حواسش ...

بدم میاد از زمستون بهار خیلی قشنگه 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بیشتر از بوی عید بوی اسفند داره میاد 

امسال عجیب منتظر ماه رمضونم چقدر خوب رمضان زمستون باشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کاش برف بیاد

من از سرما فراریم 

بیشتر از بوی عید بوی اسفند داره میاد امسال عجیب منتظر ماه رمضونم چقدر خوب رمضان زمستون باشه

وااااااااااااای منم اصلا دلم تنگ میشه برای ماه رمضون

برای افطاری دورهم جمع شدنامون

وااااای خودااااااا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
کاش برف بیاد

یاد اون روزهامون بخیر 

بابام میگفت سر صبح سارا پاشو بیا دم پنجره برفه ببین چقدر زیاده و به ۱۱۸زنگ میزدم آیا امروز مدارس تعطیل هست یانه 

برف تا نزدیک های بالای مچ پا میومد و سری صبح با یک ساعت تاخیر میرفت 🥲

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وااااااااااااای منم اصلا دلم تنگ میشه برای ماه رمضونبرای افطاری دورهم جمع شدنامونوااااای خودااااااا

منم نمیدونم چرا امسال میخوام زودتر بیاد 

بیشتر از بوی عید بوی اسفند داره میاد امسال عجیب منتظر ماه رمضونم چقدر خوب رمضان زمستون باشه

من امسال اولین سالیه ک نمیتونم روزه بگیرم و چقدرررررر ناراحتم

قدر عافیت را ندونستم حالا امسال باید حسرت بخورم

تو رو به جدت منو لایک نکن
یاد اون روزهامون بخیر بابام میگفت سر صبح سارا پاشو بیا دم پنجره برفه ببین چقدر زیاده و به ۱۱۸زنگ میز ...

من مدرسم ابتدایی کنار خونمون بود یادمه روزای زمستون تا لحظه آخر از زیر کرسی بیرون نمیومدم چقد خواب شیرینی بود وایی

من امسال اولین سالیه ک نمیتونم روزه بگیرم و چقدرررررر ناراحتمقدر عافیت را ندونستم حالا امسال باید حس ...

عزیزم ایشالله سلامتیت زودتر بدست میاری