بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امسال اولین سالیه که متاهلم ذوق دارم برای عید :))))))
منمممم
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش.
چقد دلم برای زمستون میسوزه همیشه نادیده میگیرنش . هی میگن بو عید میاد انگار بهمن قربانیه هیشکی حواسش ...
بدم میاد از زمستون بهار خیلی قشنگه
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش.
یاد اون روزهامون بخیر بابام میگفت سر صبح سارا پاشو بیا دم پنجره برفه ببین چقدر زیاده و به ۱۱۸زنگ میز ...
من مدرسم ابتدایی کنار خونمون بود یادمه روزای زمستون تا لحظه آخر از زیر کرسی بیرون نمیومدم چقد خواب شیرینی بود وایی