2777
2789
راه داره. ولی خب من میگم عذاب الهیش چیه؟

ببین تحلیل این ادمهای واقعا عاقل و کامل رو بخون که مثلا جنوسال پیش تحلیل کردن میبینی همه چی واقعا درست در اومده

همین خود دانشمندان اروپا تا حدودی اعتراف کردن که احتمالا ویروس زامبی رو از طریق همین ووکسن هایی که به مردم زدن فعال کننو حتما ویروس زامبی حقیقی میشه 

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا تا حدودی اخه ادم شک میکنهچون ی ه و د میگه ما برترین قوم و دین هستیم و همه باید درخدمت ما ب ...

شما مگه رفتی باهاشون مصاحبه کردی که چی میگن یا چه تفکری دارن 

الان برنج گرون شده کار یهود هست حتما 

ببین تحلیل این ادمهای واقعا عاقل و کامل رو بخون که مثلا جنوسال پیش تحلیل کردن میبینی همه چی واقعا در ...

من همه اینا رو قبول دارم و به ماورا و مسایل علمی اعتقاد کامل .ولی هرچیزی نباید به مذهب ربط داد

من همه اینا رو قبول دارم و به ماورا و مسایل علمی اعتقاد کامل .ولی هرچیزی نباید به مذهب ربط داد

اره درسته منم این حرفتونو قبول دارم

من برای قشر مذهبی احترام زیادی قائلم.ولی قرار نیست به شعورمون توهین کنن. حکایت کاربری که بهم گفت نام ...

کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد.اما کسی رو که خودشو به خواب زده هرگز.اینا ذز نعمت تفکری که خدا بهشون داده هیچ استفاده ای نمی کنن.بکره بکره

شما مگه رفتی باهاشون مصاحبه کردی که چی میگن یا چه تفکری دارن الان برنج گرون شده کار یهود هست حتما

من گفتم کار یهوده؟

بعدشم اینهمه بزرگاشون سخنرانی میکنن که کلیپاش هست و خودم به شخصه با برنامه هوش مصنوعی ترجمه کردم که دستکاری شده نباشه

خودشون همش همین فکر رو جار میزنن

من فقط گفتم ادم شک میکنه با این حرفاشون

تمام 

چیز دیگه ای گفتم آیا

گفتم چی کار اوناست؟ 

من برای قشر مذهبی احترام زیادی قائلم.ولی قرار نیست به شعورمون توهین کنن. حکایت کاربری که بهم گفت نام ...

عزیزم من خودم مذهبی هستم و کاملا حرفتون رو قبول دارم و حرف نامسلمون حرفی نیست که به خاطر هر چیزی ربط بدی به طرف و اجازه بدی به خودت که اون حرفو بزنی

اونا مذهبی نما هستن واقعا