2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر می کنم درست بگه مریضی ها به خاطر مشکلات ماورایی هست اوتبسمم یکیش اگه واقعا بیماری بود چرا وقتی ا ...

درمان و پیدا کردن ولی تو خیلی موارد به دست مردم عادی جامعه نمیرسه

ادم و از زندگی سیر میکنن اینا

واسه همینه که واقعا از زندگی سیر شدیم.و بیشتر جووانانمون از مسیر  مستقیم منحرف شدن.خرافات داره جای علمو میگیره.ما ابو علی سینا ذکریای راضی ابو ریحان داشتیم که در زمان خودشون اعجوبه جهانی بودن و حالا که عصر  فضانوردی و اتم و...چنین مضخرفاتی توی کشورما جای علم و دانش رو بگیره

درمان میشه ولی هزینه بالایی داره

انواع مختلفی داره ، بعضی هاش خفیف تره و قابل درمان یا کنترله 

ولی چند نوعش هست که قابل درمان نیست و فقط کیسه با کاردرمانی و بازی درمانی کنترلش کرد که بیشتر نشه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

ولش کن اینا استادشون کتاب هاریسون رو جلوی دوربین پاره کرد از پامنبری هاش چه توقعی داری 

کاش فقط وقتی تصادف میکردن یا میسوختن یا جاییشون میشکست یا اپاندیسشون عفونی میشد  نمیومدن بیمارستان میرفتن همون وزد و جادو شفاشون بده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

فکر می کنم درست بگه مریضی ها به خاطر مشکلات ماورایی هست اوتبسمم یکیش اگه واقعا بیماری بود چرا وقتی ا ...

اره واقعا تا حدودی 

اخه ادم شک میکنه

چون ی ه و د میگه ما برترین قوم و دین هستیم و همه باید درخدمت ما باشن

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

خواهشاً یکم تفکر آخه به یهود یا آمریکا چه ربطی داره 

مگه قراره همه بیماری ها درمان داشته باشه 

کسی که یا اوتیسم به دنیا آمده چجور قراره درمان بشه مثل کسی که نابینا یا بدون دست متولد میشه این هم یک نقص هست توی بدن شخص آخه مگه کار خدا رو میشه کرد

واسه همینه که واقعا از زندگی سیر شدیم.و بیشتر جووانانمون از مسیر مستقیم منحرف شدن.خرافات داره جای ع ...

من برای قشر مذهبی احترام زیادی قائلم.ولی قرار نیست به شعورمون توهین کنن. 

حکایت کاربری که بهم گفت نامسلمون سر کاشت ناخن .بعد خودش تو تاپیکاش همش به همسرش فحش میده