2777
2789
عنوان

ممنون میشم پاسخ بدین

171 بازدید | 38 پست

سلام ببخشید من شوهرم گوشی قبلیش که داغون شد اینیستا داشت گوشی جدید نصب نکرده اما من که میرم اینیستا میبینم هرازگاهی دنبال کننده ها ودنبال شونده هاش کم وزیاد میشن از خودشم پرسیدم میگه من خودمم نمیدونم منکه اینیستا ندارم شاید هک کردن ولی واقعیتش از هک خبری نیس گوشی قبلیشم داغونه رمز عبور اکانتشم یادش نیس که گوشی جدیدش بزنه ببینه چ خبره میخام بدونم اینجور چیزی در چ حالتی میفته میگم نکنه گوشی دوم داره من خبر ندارم؟؟لطفا کمکم کنین سراین مسئله من خیلی اعصابم خورد شده همش استرس که نکنه خبری هست نمیدونم

تو نت بزن راه حلشو میاره یه قسمتی توی ستینگ هست بزنی مینویسه رو اون اکانت چه گوشیایی وارد شدن.به لوکیشن دقت نکنا به مدل گوشی

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه فالوئرها و فالوئینگ‌هاش دی‌اکتیو کنن و برگردن

دنبال شونده ها مگه دست خودش نیس ببخشید من اصلا ازینجور چیزا سردرنمیارم لطفا بیشتر توضیح میدین 

دنبال شونده ها مگه دست خودش نیس ببخشید من اصلا ازینجور چیزا سردرنمیارم لطفا بیشتر توضیح میدین

ببین عزیزم مثلا فرض کن شما یک روز یک پیج ساختی و هیچ دنبال کننده و دنبال شونده‌ای نداری. همون روز من به شما درخواست فالو میدم و شما هم قبول میکنی و متقابلا درخواست میدی. الان یعنی هم دنباا‌کننده‌هات ۱ نفره هم دنبال‌شونده‌هات. 

حالا امروز من تصمیم میگیرم صفحه‌م رو از دسترس موقتا خارج کنم. بعد از این که این کار رو انجام بدم، اگر شما پیجت رو چک کنی میشه دنبال کننده صفر نفر و دنبال شونده صفر نفر. حالا فردا دوباره تصمیم میگیرم برگردم به اینستا. حالا صفحه شما دوباره میشه دنبال کننده یک نفر و دنبال شونده یک نفر.

موندم دنبال شونده ها چجوری کم میشن بعد اضافه میشن اخه

فالووینگاشو اضافه رو خودش مگر بکنه چون هیج جوره نمیشه اضافه بشه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
ببین عزیزم مثلا فرض کن شما یک روز یک پیج ساختی و هیچ دنبال کننده و دنبال شونده‌ای نداری. همون روز من ...

پس دنبال شونده ها هم میشه اضافه شد بدون اینکه شخص دسترسی داشته باشه؟؟اخه یوقتایی دنبال کننده هاش ثابته ولی میبینم مثلا دنبال شونده اضافه شده امروز دیدم

پس دنبال شونده ها هم میشه اضافه شد بدون اینکه شخص دسترسی داشته باشه؟؟اخه یوقتایی دنبال کننده هاش ثاب ...

آره، مثلا پیج خود من خیلی بالا پایین میشه چون هی همه دی اکتیو میکنن و برمیگردن‌ ولی خب این عدد از یه عددی بالاتر نمیره دیگه و اونم بستگی داره کلا چه قدر فالوئر قیول کرده. 

جدی؟؟؟؟ یا خدا استرس کل تنمو گرفت

اگه پیجش باز باشه فالوراش اضافه بشه طبیعیه 

اگه پیجش بسته باشه فالوور اضافه بشه یعنی خودش کرده فالوونگم اضافه بشه باز خودش کرده 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
آره، مثلا پیج خود من خیلی بالا پایین میشه چون هی همه دی اکتیو میکنن و برمیگردن‌ ولی خب این عدد از یه ...

اونوخ که اولین بار دیدم ۲۶۰ دنبال شونده داشت ۱۰۰ تا دنبال کننده الان یوقتایی دنبالشونده میشه مثلا ۲۵۵ روز بعد میشه ۲۵۶ یا الان مثلا دنبال کننده اش شده ۹۸ ی روز میشه ۹۳ تغییراش اینجوریه ینی پس ممکنه شوهرم واقعا اینیستا گوشی دیگه نداشته باشه ولی این اتفاقات طبیعی باشه؟؟