2777
2789
عنوان

مشکل با خواستگار سر مهریه

1171 بازدید | 82 پست

خواهرم با خواستگارش سر مهریه به مشگل خورده به نظرتون ممکنه سر این موضوع بهم بخوره؟ 

ما میگیم ۱۱۴ تا اونا میگن ۵ تا

واقعا ۵ تا سکه مسخره نیست؟

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحت هییییچ شرایطی قبول نکنین 

که فردا تقی به توقی خورد میگه همینه که هست نمیخوای برو خونه بابات

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خیلی مسخره است خسیس نباشن حالا

نه وضع مالیشون خیلی خوبه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

گدان

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

کاملا سلیقه ایه من‌خودم ترجیح میدم مهریه پنج تا باشه ولی حقوق برابر داشته باشم 

و اینکه اگه فقط سرمهریه بهم بخوره بعدا خیییلی حسرت میخوره حداقل دلیل قانع کننده داشته باشه

خب راضی نیست بره مگه اومده مغازه ک چونه میزنه

خواهرمم همینو گفته ولی پسره ول کن نیست