2777
2789

ی فامیل دور دورشون جوون بود فوت شده واسه مراسم تشیع همسرم رف اصلا نگف فامیله دوره گف آشناس واسه مراسم سوم مادرشوهرم زنگ زد گف بیاین منم گفتم باشه سر مراسم سوم همسرم نگف بیا بریم و فلان یکمم ناراحت بودم از قبل خلاصه تنها رف بعد دیشب مراسم شب جمعه ای داشتن باز پدرشوهرم هم بمن زنگ زد بیاید هم همسرم بازم همسرم تنها رف که من اعتراض کردم گفتم زن مرده ای همه جا تنها میری خلاصه گف لابد مرده اونم تنها رف... خیلی کفری بودم از همسرم منو خراب کرد.

حالا امشب رفتیم خونه پدرشوهرم یکم سرسنگین بودن 

مادرشوهرمم برگشته میگه

چی میگه؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چرا نیومدی و فلان گفتم اصلا یمن نگف بیا خودش راه میوفتاد میرفت گف اره حرف منو حرف سگ حساب نکرد مگه من زنگ نزدم گفتم بیاین من ناراحتم ازش و فلان و بیسار 

منم گفتم پسرتون میشناسی حرف حرف خودشه بمن نگف خودم تنها میومدم؟؟

آره چرا نیومدی و فلان گفتم اصلا یمن نگف بیا خودش راه میوفتاد میرفت گف اره حرف منو حرف سگ حساب نکرد م ...

شوهرت حالا چرا نمیبردتت؟؟

بنداز تو زمین پسرت .دروغم نگفتی

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

ره نمیای مردم میگن حتما عیبی داره نمیاد کور کچله فلانه 

آدم نیست قاطی آدمیزاد نمیشه آدمیت نداره 

خلاصه هی من میگم بابا منو نمیورد مگه ول می‌کرد آخر گفتم من آدم نیستم دیگه اشکم درومد

بخاطر ی مراسم نرفتن اینطوری میکنه واقعا بیشوره

آخ آخ دختر شوهر منم همینه با همین فامیل کمش هم رابطه نداره اصلا هم نمیگه کی مرد کی زندس بخدا همینطور کارت دعوت به عروسیه که میاد اصلا محل نمیده آخرین باری که فامیلش دیدم عروسیمون بود غیرممکنه پشتمون حرف نباشه 

نمیفهمم چرا مادرشوهرم فقط از عروس توقع دارن به پسر خودش بگه

اصلا پسر خودش ی دیوونه ای که حد نداره نمیگم بده ولی اصلا از حرفش برنمیگرده ...

جالبه میگه بمنم کسی نمیگه بیا من خودم آماده میشم دنبالش را میوفتم

آخ آخ دختر شوهر منم همینه با همین فامیل کمش هم رابطه نداره اصلا هم نمیگه کی مرد کی زندس بخدا همینطور ...

بابا ما اینطور نیستیم مراسمات همسرم رف چون خیلی دوره ولی لج کرد منم خراب کرد که فک کنن عمدا نرفتم ...

ولی خیلی کثافته مادرشوهرم 

بابا ما اینطور نیستیم مراسمات همسرم رف چون خیلی دوره ولی لج کرد منم خراب کرد که فک کنن عمدا نرفتم .. ...

ببین حالا صد بار هم توضیح بدی مادرشوهرت پسرشو بده نمیکنه بازم همه کاسه کوزه ها سر خودت میشکنه

من خدایی خواهر شوهرم دمش گرم چندبار گفته داداش خودم رفت و آمد دوست نداره زنش مقصر نیست

ببین حالا صد بار هم توضیح بدی مادرشوهرت پسرشو بده نمیکنه بازم همه کاسه کوزه ها سر خودت میشکنهمن خدای ...

اصلا نمیفهمیدا هر چی میگفتم

خیلی بد شد گریم درومد جلوی پیرسگش

خیلی دور بود خیلی منم با همسرم قبلش بحث داشتم اصلا تعارف نزد بیا منم نرفتم

اصن خودت  و ناراحت نکن وقتی مقصر شوهرته دیگه  مادرشوهرت متوجه شده